Lübnan İsrail'e sert çıktı

Lübnan ordusu, İsrail ile arasında cereyan eden gerginliğin tırmanması ve İsrail'in askeri güç kullanması durumunda sert cevap verileceğini vurguladı.

Lübnan İsrail'e sert çıktı
Lübnan İsrail'e sert çıktı
GİRİŞ 20.02.2018 13:06 GÜNCELLEME 20.02.2018 13:06
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Lübnan’ın petrol çıkartma çalışması başlattığı deniz sahasında İsrail'in de hak iddia etmesi üzerine iki ülke arasındaki gerilim arttı. 

Lübnan Ordusu Genelkurmay Başkanı Joseph Aoun, “İsrail’in, Lübnan’ın egemenliğini ihlal etmesi ve Lübnan’ın doğal kaynaklarını kullanma hakkını engellemesini kabul etmiyoruz” ifadelerini kullandı.

Her yönteme başvuracaklar

Herhangi bir askeri saldırı karşısında Lübnan tarafından sert cevap verileceğini belirten Aoun, “Lübnan ordusu, olası bir İsrail saldırısına karşı bütün yöntemlere başvuracaktır, ne pahasına olursa olsun” dedi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 2
  • Ayyildiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Bi kere sizin zaten topu topu 10 tane uçağının var ayrıca askeri techizatiniz berbat ne yapabileceksin ayrıca keşke israille savassan ama abd köpeği old hiçbirsey yapmazsın sen Lübnan
    Cevapla
  • fatih12 6 yıl önce Şikayet Et
    abd açıklaması ne olacak ürdün efendi. kimi kandırıyonuz. yıllarca bu taktikleri yapıyorsunuz ama israile kılınız kıpırdamıyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...
Başkan Erdoğan'dan dev operasyon sinyali: Sınırımız komple garanti altına alınacak