ABD'den Suriye resti! Askeri güç...

ABD'nin Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi Nikki Haley, Washington'un Suriye hükümet güçlerine karşı askeri güç kullanmayı ihtimal dışı tutmadığını söyledi.

ABD'den Suriye resti! Askeri güç...
ABD'den Suriye resti! Askeri güç...
GİRİŞ 23.02.2018 14:36 GÜNCELLEME 23.02.2018 14:45
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Haley, "Askeri çözüm, hiçbir halükarda ihtimal dışı tutulmuyor. Suriye krizinin merkezinde olmak istemiyoruz ancak insanları kimyasal silahtan korumak için mümkün olan her şeyi yapmak istiyoruz" dedi.

'KİMYASAL SİLAH KANITI BULURSAK HAREKETE GEÇERİZ'

 

 

Haley, kimyasal silah kullanımına ilişkin haberlerin teyit edilmesi durumunda, Washington'un Nisan 2017'de olduğu gibi Suriye'deki hedefleri vurabileceğini kaydederek, "Füze saldırıları, öylesine düzenlenmiyor. Vurulan bölgede kimlerin bulunduğunu anlamak gerekiyor. Başkan Donald Trump, planlarını açıklamayacağını ifade etti ancak Esad, kimyasal silah kullanımına ilişkin kanıt bulursak harekete geçeceğimizi anlıyor" diye konuştu.

YORUMLAR 14
  • uygurlu 6 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanın mafya babası. Aklı sıra dünyayı abd yönetiyor. Bu kadar insanlığı düşünüyorsanız Arakan'daki katliamı durdurun.
    Cevapla
  • İbo 6 yıl önce Şikayet Et
    1 milyon insan öldü, neyin kimyasalı bu !?
    Cevapla
  • Ileriyi görmek 6 yıl önce Şikayet Et
    Abd suriyeye saldırmak için alt yapıyı yapıyor çünkü kirli çamaşırları ortaya çıkmak üzere. Dilerim rusya yanımızda olur.abd batmak üzere.
    Cevapla
  • Merhaba 6 yıl önce Şikayet Et
    Gülmek istiyorum, ama şimdi Rusya ya karşı ayıp olur . Nede olsa ABD gibi kıvırmiyorlar şimdilik .
    Cevapla
  • israfil 6 yıl önce Şikayet Et
    seytanin suret bulmus bicimi bu kadın allah nurunu almis bunlardan sanki insanlari oldurmeye iskence yapmaya programlanmislar irakta..afganistanda...libyada..yaptiklari iskencelerin fotograflarini cekiyolardi birde marifetmis gibi yayınlıyorlardi onsan haklarindan bahseden ulke bunlar barbarlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dubai'deki havalimanı sele teslim oldu! Uçakların zor anları kamerada
Başıboş köpek dehşeti devam ediyor! Yaşlı kadın tanınmaz hale geldi...