Rusya'dan tehdit gibi açıklama!

Rusya Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada Kiev’in kabul ettiği, Ukrayna’nın doğusundaki Donbass’ın yeniden entegrasyonunu öngören yasanın bölgede gerginliği tırmandırma riskini taşıdığı belirtildi.

Rusya'dan tehdit gibi açıklama!
Rusya'dan tehdit gibi açıklama!
GİRİŞ 24.02.2018 11:50 GÜNCELLEME 24.02.2018 11:51
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Rusya Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada Kiev’in kabul ettiği, Ukrayna’nın doğusundaki Donbass’ın yeniden entegrasyonunu öngören yasanın bölgede gerginliği tırmandırma riskini taşıdığı belirtildi. Bakanlık, Batı’yı ülkede oluşabilecek feci bir senaryonun önlenmesi için Kiev üzerinde etkisini kullanma çağrısı yaptı.
 
POROŞENKO, DONBASS YASASINI İMZALADI

Rusya Dışişleri Bakanlığı’nın açıklamasında “Yasanın uygulanması Ukrayna’nın doğusundaki gerginliğin ciddi şekilde tırmanması riskini beraberinde getiriyor. Batılı ülkelerin konuya dikkat verip Avrupa’nın istikrarı ve güvenliği için öngörülemez sonuçlar doğurabilecek, Ukrayna için feci bir senaryonun gerçekleşmesini önlemek için Kiev üzerindeki etkisini kullanmasını umuyoruz” ifadeleri kullanıldı.
 
'KRİZİ GÜÇ KULLANARAK ÇÖZMEK İSTİYORLAR'
 
Rusya Dışişleri Bakanlığı, Kiev’in Donbass’ın yeniden entegrasyonuna yönelik yasayı kabul ederek bölgedeki krizi güç kullanarak çözmeyi istediğini iddia etti.
 
Bakanlık’ın açıklamasında “24 Şubat 2018’de Donbass’ın yeniden entegrasyonuna yönelik skandal bir yasa yürürlüğe girdi. Böylelikle Kiev, ülkenin güneydoğusundaki krizi askeri yolla çözmek istediğini nihayet doğrulamış oldu. Yasa ile Pyotr Poroşenko Minsk anlaşmalarını ihlal etti” ifadeleri kullanıldı.
 

YORUMLAR 21
  • murtaza 6 yıl önce Şikayet Et
    Herkes akıllı olsun
    Cevapla
  • salih 6 yıl önce Şikayet Et
    destekliyorum seni reis gerekeni yap batı uşağı ukrayna'ya. rusyayı dağıtanları sende dağıt bu meşru hakkındır
    Cevapla
  • haçlı ittifakı 6 yıl önce Şikayet Et
    kimse rusyaya guvenmesin osmanli donemindede ayni taktik uygulandi.rusya turkiyeden yanaymis gibi gorundu sonrada satti.şu anda herkes çıkarını alana kadar beraber çıkarlar bittiği an herkes satar.ve göreceksiniz yine türkiyeyi 7 düvele savaş acmis olarak bulacaksiniz.kafir kafiri vurmaz bu eskidende böyleydi şimdide böyle.asıl savaşı idare eden italya ve ingiltere şuanda ortalikta bile yok.bunlarda piyasaya çıktığı gun roma imparatorluğu dedikler haçlı ittifakini seyredebilirsiniz.
    Cevapla
  • 6 yıl önce Şikayet Et
    Vatan söz konusu ise ,gerisi teferruat tır
    Cevapla
  • aliiiya 6 yıl önce Şikayet Et
    varsayalım ABD BİTTİ. silindi. gitti. rusya hepimizi yiyecek zaten. Devletin her iki tarafı da var ederek ikisi arasında denge kurup süper güç olması lazım. yoksa bir süper güce caydırıcı güç de lazım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam
Ukraynalı bir kadın iki yaşındaki oğlunu 25 bin dolara satmaya çalışırken yakalandı