Katar'dan sert Esed açıklaması!

Körfez ülkeleri Esed rejiminin zulmüne yönelik sessiz kalma politikasını sürdürürken dikkat çeken bir ses Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamad Âl-Sani’den geldi. Âl-Sani, twitter hesabından yaptığı paylaşımda ''Siyasi ayrılıklar bir tarafa Doğu Guta’da olanlar insanlık suçudur'' dedi.

Katar'dan sert Esed açıklaması!
Katar'dan sert Esed açıklaması!
GİRİŞ 24.02.2018 17:55 GÜNCELLEME 24.02.2018 17:56
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Esed rejiminin Şam’ın banliyölerindeki kuşatma altındaki Doğu Guta’ya yönelik saldırıları tüm hızıyla sürerken insani felaketin bilançosu her geçen gün artıyor… Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan’ın da aralarında bulunduğu zenginlik içinde yüzen Körfez ülkeleri Esed rejiminin zulmüne yönelik sessiz kalma politikasını sürdürürken dikkat çeken bir ses Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamad Âl-Sani’den geldi.

Âl-Sani, twitter hesabından yaptığı paylaşımda ''Siyasi ayrılıklar bir tarafa Doğu Guta'da olanlar insanlık suçudur'' dedi. Şeyh Temim, ''O halde sivillerin korunması bundan kaçamayacak olan uluslararası toplumun üzerindedir'' ifadelerini kullandı.

 

 

TÜRKİYE TEPKİLİ

Türkiye Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da twitter hesabından yaptığı açıklamada ''Esed rejimi Doğu Guta’da katliam yapıyor. Cumhurbaşkanımızın ve ilgili kurumlarımızın yoğun girişimleri devam ediyor. Saldırıların durması ve yardım ulaştırılması için bugün BMGK’da oylama yapılacak. Bu katliama bütün dünya elbirliğiyle dur demeli'' dedi.

YORUMLAR 6
  • bir garip yolcu 6 yıl önce Şikayet Et
    Allahım sen kahhar isminle bu zalim eset ve iranı ve bu zulme ortak olan bütün devletleri kahhar isminin hakkı için kahreyle..
    Cevapla
  • realist 6 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar burda bu katliamları yapan eset zalimi değil Rusyanin ta kendisidir.Artik şu moskof domuzunada bir cevap vermelidir devletimiz.nereye kadar bu.adam kalmadı gutada
    Cevapla
  • Muhsin 6 yıl önce Şikayet Et
    Lanet olsun eset zulmüne sessiz kalanlara.
    Cevapla
  • Berna Sinem 6 yıl önce Şikayet Et
    Bayağı bi sertmiş yaw !
    Cevapla
  • Ofliahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Peki hiç konuşmayanlara bir lafın varmı yow.
    Cevapla
  • Sen 6 yıl önce Şikayet Et
    Senin iyiliklerini tum aile ve cevreme anlatiyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!
Yeniden Refah'ta toplu istifa! Eski İl Başkanı ve 21 yönetici AK Parti'ye katıldı