ABD'nin 4 aydır çözemediği tuhaf olay

ABD’nin Kaliforniya ile Oregon eyaletleri arasında tanımlanamayan uçan bir cisim (UFO) görüldü. Olay 25 Ekim 2017’de gerçekleşti. Savunma ve havacılık haberleri yapan The War Zone adlı Amerikan haber sitesi, söz konusu durumun alışılmadık olduğunu belirtti.

ABD'nin 4 aydır çözemediği tuhaf olay
ABD'nin 4 aydır çözemediği tuhaf olay
GİRİŞ 26.02.2018 13:41 GÜNCELLEME 26.02.2018 13:43
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Amerikan hava sahasında zaman zaman telsizleri bozuk olan ve alıcıları kayıp uçakların tespiti konusunda karmaşa yaşandığını ancak sonunda ne olduklarının tespitinin yapıldığını yazan The War Zone sitesi, bu kez radarda tespit edilen ve başka uçaklar tarafından da görülen uçan cismin kimliğinin anlaşılmadığını yazdı. Uçan cisimle radyo bağlantısı da kurulamadı.

JETLER HAVALANDI

İlk olarak Kaliforniya’ya Sacramento kenti üzerinde tespit edilen ve havadaki uçakların da gördükleri uçan cisim Oregon’a bağlı Portland kentine yaklaştığında Amerikan hava kuvvetleri harekete geçti. F-15’ler cismin görüldüğü yere doğru havalandı ancak jetler hiçbir şey bulamadan geri döndü.

PİLOT: ONU GÖRÜYORUZ AMA NE BİLMİYORUZ

Haberler İngiliz basınına da yansıdı. Federal Havacılık Kurulu ile Kuzey Amerika Hava Savunma Komutanlığı yetkililerinin birbirleriyle yaptığı telsiz konuşmaları da haberlerde verildi. Konuşmalarda yetkililer, bunun ne olduğuna dair bilgileri olmadığını söylüyor. Kuleyi arayan bir pilot ise “Beyaz bir nokta var. Onu görüyoruz ama kimlik tespiti yok” diyor. Bunun ardından savaş uçakları havalanıyor. Daha sonraki konuşmalarda yetkililerden biri diğerine söz konusu uçan cismin nereye gittiğini belirleyemediklerini söylüyor. Yetkililer, “Bu tuhaf. Gerçekten tuhaf” ifadelerini kullanıyor.

YORUMLAR 4
  • Hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    Biziz ulan o. 'Bir gece ansızın gelebiliriz' demiştik.
    Cevapla
  • SLM 6 yıl önce Şikayet Et
    UFO değil onlar TÜRK HERONLARI .
    Cevapla
  • avesx 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu konusma demir adam 1 deki ne cok benziyor :) yada goradakine :) komutan logar bir cisim yaklasiyor
    Cevapla
  • baba 6 yıl önce Şikayet Et
    abd dunyada yeterince sacmaladi ve bunu ört bas etmek icin kendince biseyler uydurmanin pesinde.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan son dakika açıklamaları!
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor