ABD'den kaçamak cevap! Bilgimiz yok

Pentagon sözcüsü Albay Rob Manning, haftalık basın toplantısında soruları yanıtladı. SDG ismini kullanan PYD/PKK ile Esed rejimi arasındaki görüşmelerden haberdar olup olmadığına ilişkin bir soruya kaçamak cevap verdi.

ABD'den kaçamak cevap! Bilgimiz yok
ABD'den kaçamak cevap! Bilgimiz yok
GİRİŞ 26.02.2018 22:48 GÜNCELLEME 27.02.2018 02:14
Bu Habere 61 Yorum Yapılmış

Pentagon sözcüsü Albay Rob Manning, haftalık basın toplantısında soruları yanıtladı.

Manning SDG ismini kullanan PYD/PKK ile Esed rejimi arasındaki görüşmelerden haberdar olup olmadığına ilişkin bir soruya kaçamak cevap verdi.

KAÇAMAK CEVAP: BİLGİMİZ YOK

Albay Manning, SDG ismini kullanan PYD/PKK ile Esed rejimi arasındaki görüşmelerden haberdar olup olmadığına ilişkin bir soruya cevap verirken de bu konuda herhangi bir bilgisi olmadığını söyledi.

Türkiye ile ABD arasında Menbiç konusunda devam eden görüşmelere yönelik bir soru üzerine ise Manning, Türkiye'nin sınırları içinde "aktif isyanın" bulunduğu tek NATO ülkesi olduğunu ve ABD'nin Türkiye'nin bu konudaki kaygılarını anladığını ifade etti.

AFRİN AÇIKLAMASI

Türkiye ile ABD'nin Menbiç'te ortak devriye operasyonları yapmasına ilişkin herhangi bir gelişmenin olup olmadığına yönelik soruya ise Binbaşı Rankine-Galloway cevap verdi. Rankine-Galloway, "Bu konuda herhangi bir detay veremem. Türkiye ile ABD arasında devam eden ve Afrin'deki gerginliği düşürmeye yönelik diplomatik görüşmeler var." dedi.

 

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 61
  • soner 6 yıl önce Şikayet Et
    bu abd 78 de suriye ve doğu anadoluya 7 bin ajan göndermiştir belgeleri mevcut internette bırak esadı pyd yi bizi bizden iyi tanıyor amaç belli ülkeleri böl petrole kon. aleviyi sünniye kürdü türke sağı sola vs.. vurdur BUNDAN SONRA YEMEZ HALKIMIZ BİLİNÇLİ HAMDOLSUN
    Cevapla
  • BilgeHan 6 yıl önce Şikayet Et
    Sirdir söylenmez! Sir söylenmez ama YALAN SÖYLENiiiiiiR
    Cevapla
  • kaya erol 6 yıl önce Şikayet Et
    yine oyunlar oyunlar terör yanlısı abd ,ab, sizleri artık tanımıyoruz biz kendi kararlarımızı kendimiz verecek güçteyiz TÜRKİYENİN gücünden korkun artık.
    Cevapla
  • bulent 6 yıl önce Şikayet Et
    siz ne şeytansınızesedi kendi safinıza çekmeye çalışıyorsunuzda rusya yedirmez
    Cevapla
  • Ayder 6 yıl önce Şikayet Et
    Pentagon ve ABD yönetimi.işi gücü alavera dalavera .kardeşim dik durun yaaa biri birşey diyor öbürküsü yalanlıyor.hanginize inanacağız yaaa.büyük devlet sözünün eri olur.türkiye gibi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor