İkiyüzlü BM, Doğu Guta’daki katliamı açıkladı!

Birleşmiş Milletler, rejim bombardımanı altındaki Doğu Guta’da Şubat başından bu yana yaklaşık 600 kişinin öldürüldüğünü, 2 binden fazla kişinin de yaralandığını açıkladı.

İkiyüzlü BM, Doğu Guta’daki katliamı açıkladı!
İkiyüzlü BM, Doğu Guta’daki katliamı açıkladı!
GİRİŞ 04.03.2018 14:00 GÜNCELLEME 04.03.2018 14:06
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Birleşmiş Milletler, rejim bombardımanı altındaki Doğu Guta’da Şubat başından bu yana yaklaşık 600 kişinin öldürüldüğünü, 2 binden fazla kişinin de yaralandığını açıkladı.

Birleşmiş Milletler yedi yıldır Suriye'de süren insanlık dramını görmezden geldi. Şimdi Doğu Guta için de doğru dürüst bir adım atmış değil. Dünyanın tüm İslam coğrafyasında öldürülen Müslümanlar için sus pus olan Birleşmiş Milletler'in yayınladığı bu rapor sadece iki yüzlülük olarak nitelendirildi.
 

 

 

YORUMLAR 6
  • yazıklar olsun 6 yıl önce Şikayet Et
    vicdanı olmayan bir kimseyi hiç bir şey düzeltemez. yazıklar olsun rusyaya esede bm ye abd ye ve bütün katillere. umarım ahiret te bu yaptıklarınızı Allah yanınıza koymasın. Esedin yanındaki soysuz lara da söylüyorum. siz de diktatörün cinayetlerinin ortağısınız ve inşaallah sizde cehennemi boylarsınız. zaten Allah yaptıklarınızı yanınıza koymayacak. çünkü o bütün zalimlerin hakkından gelecek inşaallah. esedin elindeki yerlerde bölünecek. ne ona ne nesline kalmayacak.
    Cevapla
  • vatan mekan 6 yıl önce Şikayet Et
    Birleşmiş düşmanlar belli Birleşmiş müslüman lar birliği nerede?
    Cevapla
  • Kim 6 yıl önce Şikayet Et
    Herkes boş konuşuyor. Türkiye temizlendi. Bütün suç hain liderlerden kurtulamayan müslüman ülkelerin halklarında. Kendi lideri yahudinin emrinde. Adam kalkmış BM suçlu AB suçlu boş boş konuşuyor. Ey müslüman sen suçlusun ki o hain liderler hala ülke yönetiyor. Tek başına REİS dünyayı salladı. Hepsi aynı olsa dünya diz çökerdi.
    Cevapla
  • mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    çünki oradaki insanlar terörist değil.
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Gavur dan dost domuzdan post olmaz daha anlayamadik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail ordusu, Gazze'nin orta kesiminden çekildi
Gazze’ye giden ABD gemisinde büyük şok! Geri dönmek zorunda kaldı