Katar'dan skandal sözlere tokat gibi cevap!

Katar Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani, Katar'ın nüfusunu küçümseyen Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'a, "Devletlerin gücü nüfusuyla ölçülmez" diyerek tepki gösterdi.

Katar'dan skandal sözlere tokat gibi cevap!
Katar'dan skandal sözlere tokat gibi cevap!
GİRİŞ 08.03.2018 15:37 GÜNCELLEME 08.03.2018 22:13
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Katar merkezli Al Jazeera kanalında yayınlanan habere göre, Bakan Al Sani, Körfez krizinin çok önemsiz olduğunu ve kendisinin konuyu takip etmediğini ifade eden Suudi Prens Bin Selman'ın, "Katar'ın nüfusu, Mısır'da bir sokak insandan daha az." açıklamalarına cevap verdi. 

''KALPLERİ VE BEYİNLERİ KÜÇÜK...''

Suudi yetkililerin Katar'la ilgili son dönemde art arda yaptığı açıklamaların, göstermeye çalıştıklarının aksine "zihinlerinin Katar'la meşgul olduğunu kanıtladığını" savunan Al Sani, şunları söyledi:

 

 

"Devletlerin gücü nüfusuyla ölçülmez. Yüz ölçümü açısından küçük bir devlet olabiliriz. Ancak bizde vatandaşlarına önem veren büyük beyinler ve kalpler mevcut. Öte yandan bölgede sadece komplo kurup, istikrarı hedef alan kalpleri ve beyinleri küçük, ufukları dar ama yüz ölçümü açısından büyük devletler de var." 

Suudi Prens Bin Selman, daha önce yaptığı açıklamada, Körfez krizinin çok önemsiz olduğunu ve kendisinin konuyu takip etmediğini ifade ederek, "Katar'ın nüfusu, Mısır'da bir sokak insandan daha az." demişti.

Körfez krizine ilişkin ise Suudi Prens, "Katar ablukasının ABD'nin Küba'ya yaptığı gibi on yıllarca sürebileceğini" söylemişti. 

YORUMLAR 32
  • malatyalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Prens prenses denilince gülüyorum bunlar masallarda olur. Bunlarda masal gibi hayali bir varmış bir yokmuşşş
    Cevapla
  • Hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    Bre gafil arkasındaki 80 milyonu görmezmisin.
    Cevapla
  • malatyalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyeye çifte vatandaşlık ver bak neler oluyo.
    Cevapla
  • Realist 6 yıl önce Şikayet Et
    Suidi Arabistan, BAE ve Mısır, DEAŞ'ı finanse eden Müslüman dünyasının büyük şeytanları. ABD, İsrail, İngiltere ve Fransa ile anlaşan ülkeler. DEAŞ Suidi Arabistan'da ve BAE'de niye hiç saldırı düzenlemedi.? sebep bu.
    Cevapla
  • taarruz. 6 yıl önce Şikayet Et
    inancım suudi bedevinin eğitimsiz olduğu ve sınırlı malına,parasına olan aşırı güvencinin onun beynini uyuşturduğudur.gerçek bir askeri güç adamın kafasına tokmak gibi indiğinde insanı ne parası ne malı nede dostları kurtarabilir.bence devlet adamı gibi davranmayı öğrenmeli eğitimsiz suud veliahtı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'