Almanya'da kudurdular! Sabırları taşıran olay

Almanya'da terör örgütü PKK/YPG, Baden Württemberg eyaletindeki Lauffen kentinde bulunan camiye dün gece düzenledikleri molotoflu saldırının görüntülerini internetten yayınladı.

Almanya'da kudurdular! Sabırları taşıran olay
Almanya'da kudurdular! Sabırları taşıran olay
GİRİŞ 10.03.2018 16:56 GÜNCELLEME 10.03.2018 16:58
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

İslam Toplumu Milli Görüş (IGMG) teşkilatına bağlı Akşemsettin  Camisi'ne dün yerel saatle 02.00 sularında düzenlenen saldırının video  görüntüleri terör örgütüne yakın “Roja Civan” isimli internet sitesinde  yayınlandı. 

 

 

Görüntülerde, 4 kişinin ellerinde molotoflarla caminin cam ve  kapılarına saldırdığı, içlerinden birinin ise elindeki taşlarla camları kırdığı  görülüyor. Saldırganlar daha sonra hep birlikte olay yerinden kaçıyor. 


 
Terör propagandasının yapıldığı sitede ayrıca "Afrin'e yönelik  saldırıların sürdüğü her gün direnişlerinin daha fazla artacağı" şeklinde  tehditlere yer veriliyor.
 
Almanya'da geçen yıl Müslüman ve İslami kurum ve kuruluşlara yönelik  yaklaşık bin saldırının kayıtlara geçtiği, kayıtlara geçmeyen ya da adi suç  olarak geçen İslamofobik saldırıların sayısının çok daha fazla olduğu  belirtiliyor.

YORUMLAR 14
  • Adalet 6 yıl önce Şikayet Et
    Almanyanın kaşıntısı iyice azdı. Besledikleri teröristler onların gözünü oymaya başlarlarsa vay hallerine. Beslersen kargayı gözünün oyulmasınada razı geleceksin.
    Cevapla
  • As1 6 yıl önce Şikayet Et
    Yaziklar olsun bu hainliklere Almanya yaziklar olsun Bu Kadar Calisan Türkler var Yapilan Emekler var Bu Türkler Almanyayi kendi vatanindan ayirmadi Ama sizler Sozyal haklari istila Eden Hain kürtlere kapiyi actiniz ve bu mahluklari kullanmayada calisacaksiniz Bunlar ayni yecüc mecüc gibi dirler kaybeden üzülmez bulan Allah Korusun Hic sevinmez geni bozuk Tempeler magandalar ayilar fakir fonu telef edenler Afiyet olsun almanya icinizde kursayinizda kalsin
    Cevapla
  • Haso 6 yıl önce Şikayet Et
    Almanya kendi yapti bu gibi seyler avrupa ulkelerinde normal
    Cevapla
  • 38kayserim38 6 yıl önce Şikayet Et
    hukumetin derhal mudahale etmesi lazim
    Cevapla
  • Ümmet beraberlik 6 yıl önce Şikayet Et
    Slm aleyküm müslüman uyanık olmalı hakkını aramalı mücadeleye devam Allah bizimle beraberdir inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çanakkale'de destanlaşan kahramanlar '57. Alay Vefa Yürüyüşü' ile anıldı
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı