Almanya'dan kriz çıkartacak görüntü!

Almanya Berlin'de, PKK/PYD terör örgütü destekçileri sokaklara çıktı. Afrin kuşatmasıyla eş zamanlı olarak terör örgütü yandaşları, Avrupa'da gösteriler düzenlemeye başladı.

GİRİŞ 11.03.2018 12:23 GÜNCELLEME 11.03.2018 12:24
Bu Habere 156 Yorum Yapılmış

İbrahim Günay- Haber7

Gösterilere müdahale etmeyen Alman polisi, terör propagandası yapılmasına da göz yumuyor. PKK/YPG yandaşları Avrupa'nın göbeğinde PKK'lı teröristlere destek istedi. Gösteriler esnasında ise akılalmaz bir an yaşandı.

 

 

ALMAN POLİSİNDEN GÖSTERİCİLERE AKILALMAZ DESTEK

Terör örgütü PKK yandaşlarına müdahale etmesi gereken Alman polisi, tam aksine göstericilere polis otosunu tahsis etti. Göstericilerden biri Alman polis otosunun hoparlöründen sokaktakilere Afrin propogandası yaptı. Dakikalarca Alman polis otosundan sokaktakilere seslenen kişi Türkiye'yi katliam yapmakla suçladı ve Avrupa ülkelerini terör örgütü PKK'ya yardıma çağırdı.

SKANDAL GÖSTERİDEN 1-2 SAAT SONRA BERLİN'DE CAMİLER KUNDAKLANDI

Almanya'nın başkenti Berlin'de Diyanet İşleri Türk İslam Birliğine (DİTİB) bağlı Koca Sinan Camisi gece 2:00 sıralarında yüzü maskeli kişilerce kundaklandı.

YORUMLAR 156
  • Ahmet TUNA 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunun sorgulanacak neyi kaldı ki Almanya apaçık pkk'ya destek veriyor. Bu bir savaş sebebidir. Afrin'de yapılan müdahalenin bir benzerini Almanya'ya karşı yapmak gerekir.
    Cevapla
  • oflu 6 yıl önce Şikayet Et
    dünya liderliğine bu zaafiyet e sen elindeki sözde teröristi serbest bırakırsan elin pkk domuzu almanyada kudurur
    Cevapla
  • mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Ya Camii Allah cc Yer şeyi bir araya toplayan Biz Almanya da bulunduk camii de fas tunus türk misirli ve müslüman alman vatandaş lari vardı. Bu şunu gösteriyor. Almanya yakında içinden cikamayacagi yola gidiyor. Ortadoğu bedel ödedi. Şimdi Avrupa da.
    Cevapla
  • veli 6 yıl önce Şikayet Et
    Skandal...!! Artık düşmanlıkta sınır tanımıyorlar...Ey Türk artık uyan alman malllarını özellikle araçlarını boykot et.. Çuvalla para verip araba alıyoruz.yazık,onları besliyoruz..Biraz şuur.?? Ey alman vatandaşları hükümetinizin bu tutumu yarın size terör olarak dönecek, sesinizi çıkartın. bu gidiş gidiş değil.. Sabır sabır nereye kadar..??
    Cevapla
  • mehmet kkkk 6 yıl önce Şikayet Et
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti