PKK'lı teröristler tren istasyonlarını işgal etti

İngiltere'nin başkenti Londra ile Manchester'da, terör örgütü PYD/PKK sempatizanları tren istasyonlarını işgal etti.

GİRİŞ 12.03.2018 05:58 GÜNCELLEME 12.03.2018 10:05
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Türkiye karşıtı sloganlar atarak ellerinde terör örgütü elebaşı  Abdullah Öcalan'ın posterlerini taşıyan PYD/PKK sempatizanları, Londra ve   Manchester'da hayatın saatlerce felç olmasına neden oldu.

Taşkınlık çıkararak İngiliz polisiyle defalarca karşı karşıya gelen  sempatizanlar, Londra'da King's Cross ve Manchester'da Piccadilly tren  istasyonlarını işgal etti.

 

PYD/PKK sempatizanları, ellerinde terör örgütünü simgeleyen bez  parçalarıyla Türkiye ve Zeytin Dalı Harekatı'nı hedef alan dövizler taşıdı.

Güvenlik güçlerinin uyarılarını dikkate almayan terör örgütü  yandaşları, çocuklarıyla seyahat eden ailelerin korkarak bölgeden uzaklaşmasına  neden oldu. Tren istasyonlarının işgali nedeniyle trafik ve toplu taşıma  saatlerce aksamalı gerçekleşti.

Manchester'da Piccadilly tren istasyonu, yaklaşık 3 saat kapatıldıktan  sonra yerel saatle 16.00'da yeniden hizmete açıldı.

İngiliz ulaştırma polisi Mark Cleland, konuya ilişkin yaptığı  açıklamada, "Öğleden sonraki vakaya karışanlar ağır incelemeye, gözaltı ve  yargılamaya tabii olacaklar." ifadesini kullandı.

YORUMLAR 39
  • OZgur ata 6 yıl önce Şikayet Et
    Yurt disinda yasayan onbinlerce pkk sevici hain var ve bunlar oralarda pkk’ya maddi destek verip, camileri taslayip, Turklerin is yerlerinden harac aliyorlar. Ne gariptirki bunlari yapanlar ellerini kollarini sallayarak Turkiyeye rahatca giris yapiyorlar. Bunlar tek tek tespit edilip vatandasliktan cikarilmalidir. Turkiyeyi hainlerden temizlemeliyiz
    Cevapla
  • zalım 6 yıl önce Şikayet Et
    börüler devreye girmeli artık avrupa kendine gelmeli
    Cevapla
  • İsmail uguz 6 yıl önce Şikayet Et
    Hiçbir şehidimiz kani yerde kalmayacak. TÜRKİYE'nin ne kadar güçlü olduğunu bilmiyor bu kalin kafalilar,avrupalilar veriyor gazi.daha durun bu başlangiç.soyu sopu kuruyasicalar.Eşşek bilmediği otu yerse karni agrirmiş.Siz daha çok agri içinde orda burda salyali köpekler gibi gezeceksiniz.vatan haini,nankörler.
    Cevapla
  • ismail 6 yıl önce Şikayet Et
    Hiçbir şehid imin kani yerde k
    Cevapla
  • Kader 6 yıl önce Şikayet Et
    Pkk almanya da bildiri yayınladı sosyal medyada savaşı avrupa sokaklarına taşıyacak tüm türk işyeri ve camileri yakıp yikacaklar mış alman da demiyor ki madem savaş istiyorsun defol afrinde kendi çöplüğünde savaş benim evimi yakamazsin diye demez çünkü alman devleti terör devleti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor