Rusya'dan alçak Suriye yalanı

Rusya Savunma Bakanı Yardımcısı Valery Gerasimov, muhaliflerin Suriye'de kimyasal saldırı hazırlığında olduğunu, saldırının Esed ve destekçisi Rusya'ya mal edileceğini, bunun sonucunda da ABD'nin rejime saldırmak için bahane elde etmiş olacağını iddia etti.

GİRİŞ 13.03.2018 13:19 GÜNCELLEME 13.03.2018 16:06
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Haber7- Elif Erdiş

 Rusya Savunma Bakanı Yardımcısı Valery Gerasimov, Suriye’deki muhalif grupların sivillere kimyasal saldırı düzenleme hazırlığı içerisinde olduğu iddia etti. Gerasimov, Kimyasal saldırıların rejime mal edileceğini ve saldırganların kurban rolü yapacağını söyledi.

 

 

Suriye’de yapılan katliamların bir tiyatro olduğunu iddia eden Gerasimov, “Beyaz Kasklılar ve filim ekipleri çoktan Doğu Guta’da yerlerini almış bekliyor.” İfadelerini kullandı.

Gerasimov, “ABD bu provokasyonu lehine çevirip, rejimi kimyasal silah kullanmakla suçlamayı planlıyor. Neticede sözde toplu katliamın sözde kanıtlarını uluslararası topluma sunacaklar ve rejim ile destekçisi Rusya’yı suçlayıp rejimin Şam üslerine saldıracak.” Dedi.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 28
  • vatandas 5 yıl önce Şikayet Et
    Tuh goruyormusun abd tamda suriyeden ayriliyordu. Esad gerizekalimikide hertarafi kusatilmisken boyle isler yapsin. irakta, libyada aysini yaptilar. simdi suriyedede aynisi olsun istiyorlar.
    Cevapla
  • Tiryaki 6 yıl önce Şikayet Et
    Yani
    Cevapla
  • yesinler 6 yıl önce Şikayet Et
    günlerdir doğu gutada fukarayı bombalıyorlar, sonrada bm ye müracaat edip ateşkes istiyorlar. böyle ahlaksızlık görülmüş değil. esede bütün silahları verende rusya. abd ve rusya katilleri bırakın biribirini yesin.
    Cevapla
  • esas 6 yıl önce Şikayet Et
    Muhalifler içinde de rejim içinde de ABD işbirlikçileri ve ajanları yok mu ? Var tabiki. Yapar mı yapar. Ne diyor İsrail evet Nazilerin teknolojisi insandan sabun yapmaya yetmiyordu ama o ahlaka sahiptirler. ABD o ahlaka da yeteneğe de sahiptir.
    Cevapla
  • izmir hakkı kul 6 yıl önce Şikayet Et
    ırak-suriye-mısır-libya-lübnan-tunus-yemen liderine sahip çıkamadı abd ve batı yönetimi yıktı darbeler ve planlar yaptı-saddam-kaddafi öldürüldü mursi hapiste ey müslümanlar yöneticinize ve islama sahip çıkın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bediüzzaman’ın yakın akrabası ve Nur Cemaati'nin önemli isminden ‘seçim’ açıklaması!
ROKETSAN yeni lazer silahını test etti! İşte o anlar...