Rusya'dan çok sert uyarı: Ateşle oynuyorlar!

Rusya Dışişleri Bakanı Yardımcısı Sergey Ryabkov, ABD'nin Rusya'ya uygulayacağı yeni yaptırımlara karşı kara listeyle cevap verileceğini söyledi.

Rusya'dan çok sert uyarı: Ateşle oynuyorlar!
Rusya'dan çok sert uyarı: Ateşle oynuyorlar!
GİRİŞ 16.03.2018 13:04 GÜNCELLEME 16.03.2018 13:05
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

ABD yönetimi, dün 2016 başkanlık seçimlerine siber saldırılarla müdahale ettiği gerekçesiyle Rusya'nın 5 kurumu ile 19 vatandaşına yeni yaptırımlar getirdiğini açıkladı. 

ABD yönetimi, aralarında Rus İstihbarat Servisi (FSB), Rus Askeri İstihbarat Servisi (GRU), "İnternet Araştırma Ajansı" (IRA) adlı siber içerik üreten Rus firması ile bu ajansın finansmanını sağlayan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e yakınlığıyla bilinen Yevgeniy Viktorovich Prigozhin de dahil, toplam 19 kişi ve 5 kurumu finansal yaptırım listesine ekledi. Bunun üzerine Rusya'dan da yanıt gecikmedi.

 

 

Rusya'nın resmi haber ajansı RIA'ya konuşan Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Ryabkov, yeni yaptırımlara aynı derecede karşılık verileceğini belirterek Amerikalılardan oluşan "kara listenin" genişletileceğini açıkladı.

Rybakov, Moskova'nın Washington'la diyaloğu sürdürmek istediğini ve ABD ile Rusya arasındaki ilişkileri ortadan kaldırmak isteyenlerin ateşle oynadıklarını belirtti.

YORUMLAR 2
  • osmanoğlu2023 6 yıl önce Şikayet Et
    birbirlerine girdiklerinde kurunun yanında yaş olanda yanar dolayısıyla şu an fillerin birbiriyle itişip kakışması bizim için kafi... enerji tüketsinlerki bizde tazeleyelim o ara :)
    Cevapla
  • abdullah ünal 6 yıl önce Şikayet Et
    su mubarek cuma günü yüzü suyu hürmetine tez zamanda birbirlerine girerler insallah... amin.....amin......amin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kaza gününe dair yeni görüntü ortaya çıktı! O 7 kişi tek tek tespit edildi
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı