İngiltere'den skandal Türkiye kararı

İngiltere İçişleri Bakanlığı, Ankara Anlaşması çerçevesinde Türk vatandaşlarına verdiği süresiz oturum hakkını bugün itibari ile kaldırdı. Artık sadece uzatma vizesi verilecek.

İngiltere'den skandal Türkiye kararı
İngiltere'den skandal Türkiye kararı
GİRİŞ 16.03.2018 14:45 GÜNCELLEME 16.03.2018 15:02
Bu Habere 78 Yorum Yapılmış

İngiltere İçişleri Bakanlığı, Ankara Anlaşması çerçevesinde Türk vatandaşlarına verdiği süresiz oturum hakkını bugün itibari ile kaldırdı. Artık sadece uzatma vizesi verilecek.

ANKARA ANLAŞMASI YALAN OLDU

İngiltere İçişleri Bakanlığı, Ankara Anlaşması çerçevesinde Türk vatandaşlarına verdiği süresiz oturum hakkını kaldırdı. Ankara Anlaşması başvurusuna göre Türk vatandaşları ilk başvurularında 1 yıl, bu sürenin sonunda ise 3 yıl vize alıyorlar ve 4 yılın tamamlanmasının ardından süresiz oturum hakkına erişiyorlardı.

SÜRESİZ OTURUM İZNİ KALDIRILDI

Yeni düzenleme ile bu durum ortadan kalktı. İngiltere İçişleri Bakanlığı, süresiz oturum iznini kaldırdığını duyurdu. Artık Türk vatandaşları sadece vize uzatma başvurusu yapabilecek. Her başvuruda 3 senelik oturum izni verilecek. İçişleri Bakanlığı, değişiklik doğrultusunda yeni bir başvuru kategorisi hazırlığı içerisinde olunduğunu da bildirdi.

 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 78
  • Abdullah 6 yıl önce Şikayet Et
    Madem okadar kolay lozanida biz bozalimm.
    Cevapla
  • İnsan, 6 yıl önce Şikayet Et
    Merhaba, Ahh Ahh, Kardeşim. Lozanı kısmende olsa araştırma şansımız oldu. Bunun dışında mevcut kaynaklardan, kendi tarihimiz ile bazı ülke tarihlerine kısmen de olsa hakim olmaya çalışıyoruz. Lozan ile ilgili eksikliklerimizi senden de dinleyerek tamamlamak isterim. Dilersen bana itü'den ulaşabilirsin.
    Cevapla
  • Ahh Ahh 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok merak ediyorum kardeşim acaba Lozan antlaşması hakkında nekadar bilgiye sahipsin.2023 te bütün dünya bizimle dalga geçecek haberiniz yok..
    Cevapla
  • çapraz ateş 6 yıl önce Şikayet Et
    İngiltere gibi bir yerden konuşup sahtekarlıktan bahsediyorsun öylemi güldürme
    Cevapla
  • asalet 6 yıl önce Şikayet Et
    cia direktoru basa gecti abd de yani ingilterede ing &abd dir 50 yıllık planlar orta dogu icin devreye alinmaya badladı .terorislerle turkiyeye karsi basa cikamayan.ab diger planida top yekun saldiri .yani canakkaledeki gibi ...niyet bu .tum .tedbirleri. mutlak .alinip .egeye .gomun . geldiklerinde .neye ugradiklarini .sasirsinlar.
    Cevapla
  • Cüneyt Usta 6 yıl önce Şikayet Et
    Doğru karar zaten hazır burada akrabası olan insanların kalmak için kullandıkları bir kanun sahte evraklara her türlü hileler ile alınan bir hak .Ne kadar işe yaramaz insan var ise hepsi burda.Geç alınan bir karar.Bu yetmez komple kalkması gereken bir kanun.
    Cevapla
  • huysuz 6 yıl önce Şikayet Et
    evet biz de lozanı kaldıracağız
    Cevapla
  • Kada 6 yıl önce Şikayet Et
    Ingiliz vatandasligini almissin belli
    Cevapla
  • mert 6 yıl önce Şikayet Et
    bub soysuz kafirler islerine nasıl gelirse öyle yaparlar kanun verilmiş hak AIHM dinlemezler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sahipsiz köpekten kaçarken düşen genç kızın ayağı kırıldı
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi