Flaş iddia: Annesini esir tutuyor çünkü...

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman’ın, annesini çeşitli yalanlara başvurarak, babası Kral Selman’dan iki yıldır uzak tutmaya çalıştığı öne sürüldü.

Flaş iddia: Annesini esir tutuyor çünkü...
Flaş iddia: Annesini esir tutuyor çünkü...
GİRİŞ 17.03.2018 11:22 GÜNCELLEME 17.03.2018 11:23
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

NBC News'un 14 yeni ve eski ABD'li yetkiliye dayandırdığı habere göre, Veliaht Prens, kraliyet ailesinde çatlak yaratacağı gerekçesiyle annesinin kendisinin kral olmasını istemediğini düşünüyor ve babasını ikna etmesinden korkuyor.

Habere göre Selman, annesini en azından bir kez Suudi Arabistan'daki bir sarayda babasının haberi olmadan ev hapsine aldı. Prensin annesinin nerede olduğu konusunda çeşitli yalanlar uydurduğu öne sürüldü.

 

 

YORUMLAR 3
  • sibel 6 yıl önce Şikayet Et
    anasınıda saklar danasını da saklar davasınıda satar babasınıda asar müslümanlara nefret de kusar herşey beklenir bu yezidden ...yezidin uşağı yezid...
    Cevapla
  • Kazakh12 6 yıl önce Şikayet Et
    Anam!dünyaların krallıklarını verselerde..senin eskimiş bir ayakkabını değişmem Anam..sen bakma bu dünyada böyle mahluklarla yaşadığımıza..onlarla aynı havayı solusakta biz onlara benzemeyiz Anam!!sen hiç bizaman;acaba benim çocuğumda böyle olur mu diye korkma..onlar ebucehillerin kanını taşır...biz ise Muhammediyiz Anacığım..ayaklarının altından öperim..
    Cevapla
  • Hasan doğru 6 yıl önce Şikayet Et
    Gayri Müslim lerle birlik olup planlar yapabilirsiniz, ama şunu unutmayın Allahın da bir plânı vardır. Ve bunların vebalini inşallah iki cihanda da vereceksiniz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor