ABD'de kavga büyüyor! Trump'tan jet cevap!

ABD Merkezi Haberalma Teşkilatının (CIA) eski Direktörü John Brennan, ABD Başkanı Donald Trump’a “Amerika’yı yıkamayacaksın, Amerika seni yenecek” dedi. Trump'tan cevap gecikmedi!

ABD'de kavga büyüyor! Trump'tan jet cevap!
ABD'de kavga büyüyor! Trump'tan jet cevap!
GİRİŞ 17.03.2018 23:03 GÜNCELLEME 17.03.2018 23:04
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Brennan, Federal Soruşturma Bürosu (FBI) Direktör Yardımcısı Andrew McCabe’in işine son vermesinin ardından Başkan Trump’ı hedef aldı.

2013 - 2017 döneminde CIA başkanlığı yapan Brennan, sosyal medya hesabı üzerinden şu ifadeleri kullandı:

AĞIR SÖZLER

“Aldığın rüşvetler, ahlaki alçaklıkların ve siyasi yolsuzlukların ortaya çıktığı zaman aşağılanarak tarihin tozlu sayfalarında hakettiğin yeri bulacaksın. Andy McCabe’i günah keçisi ilan edebilirsin, fakat Amerika’yı yıkamayacaksın, Amerika seni yenecek.”

ABD Adalet Bakanı Jeff Sessions, McCabe'i emekliliğine iki gün kala kovduğunu açıklamıştı.

TRUMP'TAN JET CEVAP!

ABD Başkanı Donald Trump, eski CIA Direktörü John Brennan’ın iddialarının ardından yaptığı açıklamada, “FBI'da, adalet ve devletin en yüksek seviyelerinde muazzam bir sızıntı, yalan ve yolsuzluk vardı" dedi. 

ABD Başsavcısı Jeff Sessions tarafından Federal Soruşturma Bürosu’nun (FBI) eski 2 numaralı yetkilisi Andrew McCabe'yi görevden alınmasının ardından Başkan Trump yaptığı açıklamada, “İstihbarat Komitesi'nin sonuç verdiği gibi, Rusya ile Trump kampanyası arasında bir anlaşma yoktu. Ancak FBI'da, adalet ve devletin en yüksek seviyelerinde muazzam bir sızıntı, yalan ve yolsuzluk vardı" dedi. 

McCabe'nin yakalandığını ve çağrılıp kovulduğunu belirten Trump, “Aynı zamanda soruşturma altında olan Crooked H arkadaşı Terry M'nin karısının kampanyasına kaç bin dolar verildi? Kaç yalan var? Kaç tane sızıntı var? Comey her şeyi biliyordu ve çok daha fazlasını" ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR 28
  • serdengeçti 6 yıl önce Şikayet Et
    bugün abd den hiç ses çıkmadı afrinle ilgili.
    Cevapla
  • vay be arkadaş 6 yıl önce Şikayet Et
    rusyayı gorboçov yıkmışdı sscb yi yahudileirn hakimliği pğarçaladı sscb yi sırada amerika var sonrada ingiltere olacak dünyada siyonizmin yıkmadığı ülke kalmıyacak ama en sonunda siyonizmin kalbine KILICINI TÜRKİYE SAPLIYACAK bunu dediğimi yazın bir yere
    Cevapla
  • Trump 6 yıl önce Şikayet Et
    Siyonist Amerikanin sari kuklasi Trump, gerçek Amerikalilari yenemeyecek.
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim bunları bunları yöneten siyonist yahudileri bir birine düşür daha fazla müslüman kanı akmasın müslümanlarda uyansın kul olsun .
    Cevapla
  • Semih 6 yıl önce Şikayet Et
    Yemin ederim şu ağız "Fuat Avni" ağzı ile aynı..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bölücülüğü savunan adayla ilgili çarpıcı sözler: Esenyurt’u özerkleştirecek mi nedir?
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!