Yunan basını PKK/YPG'li teröristler gibi yasta

TSK'nın Afrin zaferi dış basında büyük üzüntüyle karşılanırken Yunanistan neredeyse yas ilan etti. Yunan basını Türkiye'nin terör örgütlerine karşı başlattığı harekatın başarıyla tamamlanmasını hazmedemeyince akıllara ziyan yorumlar ortaya çıktı.

GİRİŞ 19.03.2018 15:13 GÜNCELLEME 19.03.2018 15:46
Bu Habere 93 Yorum Yapılmış

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na yönelik Yunan medyasında Avrupa Birliği'ne bölgeye müdahale etme çağrısından tutun da Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la ilgili akla ziyan yorumlar yapıldı. 

 

 

Mehmetçik'in zaferini işgal olarak lanse eden Yunan medyasında yapılan en uç yorum ise, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türkiye'nin harekatta kullandığı yerli silahlarıyla ilgili yapıldı.

İYİCE ZIVANADAN ÇIKTILAR

Yunanistan'da yayın yapan Realnews gazetesi, gelecek sene yapılacak seçimin kaybedilmesi durumunda ''üretilen yerli silahların halka doğrultulması'' gibi bir deli saçmasını manşete taşıyarak pes artık dedirttiler.

YORUMLAR 93
  • tekinokkes@gmail.com 6 yıl önce Şikayet Et
    seçimi kaybetmeyecek o silahları size doğru tutacağız
    Cevapla
  • Yusuf 6 yıl önce Şikayet Et
    Olan biten hicbisey tesaduf degil,yunan ve akdenizdeki hareketlilik afrin harekatina denk getirildi,Allah a sukur uzun surmedi,.her yonden bastiriyorlar.bu bilincle bizde heryone tedbirimizi planimizi hazir tutmaliyiz.
    Cevapla
  • Abdullah 6 yıl önce Şikayet Et
    Dogu ve guneyi en hizli bicimde guvenceye alip yuzumuzu batiya,akdenize cevirmeliyiz.enerjimizi silah muhimmat vs.guneyde doguda harcayip yunan ve akdenizi boslamamaliyiz...orada guc kaybettirip ters kose arkadan firsat kollayabilirler...Artik gozlerii dondu cunku maske dustu.Aciktan dusmanlar.
    Cevapla
  • feyyaz 6 yıl önce Şikayet Et
    nato ve ab de ne işimiz var yüzümüzü doğuya çevirmemiz lazım güneş bile doğudan doğar
    Cevapla
  • Memo 6 yıl önce Şikayet Et
    Onlar iyi bilir etnik temizlik nasil olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti