Rusya resti çekti! Hesabını verecekler

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, İngiltere topraklarında bir çeşit sinir gazı ile zehirlenip komaya giren eski Rus çifte casus Sergey Skripal ile kızı Yuliya'nın başına gelenler konusunda Moskova'yı işaret eden Londra'nın, eninde sonunda dayanağı olmayan bu suçlamasının hesabını vermek zorunda kalacağını söyledi.

Rusya resti çekti! Hesabını verecekler
Rusya resti çekti! Hesabını verecekler
GİRİŞ 19.03.2018 15:55 GÜNCELLEME 19.03.2018 20:07
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Peskov bugünkü basın toplantısında, İngiltere'nin Salisbury kentinde 4 Mart'ta zehirlenen Skripal ve kızı hakkında aldığı bir soru karşısında şu ifadeleri kullandı: "Gene söylüyorum: İngiltere'nin, dayanağı olmayan bu suçlamalarının hesabını eninde sonunda vermesi gerekecek. Ya bu suçlamaları bazı kanıtlarla destekleyecekler ya da gereken özrü dilecekler."

 

 

Kremlin Sözcüsü, Londra'nın, Skripal ve kızına yönelik cinayet girişimden Rusya'nın sorumlu olduğu yönündeki iddialarını da 'açıklanması zor, dayanağı olmayan bir iftira' olarak niteledi.

YORUMLAR 3
  • mert 6 yıl önce Şikayet Et
    Putin ilk önce Batık AB Ülkeleri el koy, Almanyaya ultimatom ver, bir haftaya kadar dogu almanyanın tamamini teslim etmeleri aksi halde güc kullanmak zorunda kalacağız demesi yeter.
    Cevapla
  • Elazizli gakko 6 yıl önce Şikayet Et
    rusyaya saldırmak için seneryolar hazırlıyorlar.
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Kesin cıa mı6 mossad beraber yapmışlardır
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail İran'a saldırdı! Türkiye'den son dakika açıklaması
Uzman isim tarih vererek açıkladı! '7,5'lik deprem bekliyoruz'