4 yıl önce 239 kişiyle kaybolmuştu! Flaş iddia

Avustralyalı makine mühendisi Peter McMahon, 8 Mart 2014'te kaybolan Malezya Havayolları'nın uçağını bulduğunu öne sürdü.

4 yıl önce 239 kişiyle kaybolmuştu! Flaş iddia
4 yıl önce 239 kişiyle kaybolmuştu! Flaş iddia
GİRİŞ 20.03.2018 14:07 GÜNCELLEME 20.03.2018 14:08
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Avustralyalı makine mühendisi: ''2014’te 239 kişiyle kaybolan Malezya Havayolları’nın uçağını Google ve NASA’nın uydu görüntüleriyle buldum. ABD’li yetkililer iddiamı doğruladı''

Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'dan Çin'in başkenti Pekin'e 239 kişiyle giden Boeing 777 tipi uçak aniden kaybolmuştu.

 

 

McMahon, uçağın enkazının Madagaskar ile Re Adası yakınlarında bir bölgede bulunduğunu iddia etti. İddialarını Google ve Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi'nin uydu görüntülerine dayandıran 64 yaşındaki McMahon, bulgularını Avustralya Taşımacılık ve Güvenlik Bürosu'na gönderdiğini, yetkililerin söz konusu görüntülerin MH370 sefer sayılı uçağa ait olabileceğini teyit ettiklerini söyledi.

'KOKPİTTE KURŞUN İZLERİ VAR'

Konuyla alakalı dört Amerikalı uzmanın da Avustralya'ya geldiğini kaydeden McMahon, uçağın kokpitinde kurşun izleri bulunduğunu ve enkazın bu nedenle dünyanın gözlerinden uzak tutulduğunu iddia etti.

McMahon'un bahsettiği 4 ABD'li yetkilinin, kurşun izleri dolayısıyla açılabilecek yeni soruşturmalar ve soru işaretlerinin önüne geçmek için Avustralya'ya gittiği iddiası da gazetelerde yer aldı.

YORUMLAR 12
  • ol derse olur 6 yıl önce Şikayet Et
    Amerikayı biz yıkacaz inşallah dünya nefes alacak.
    Cevapla
  • Arastirin 6 yıl önce Şikayet Et
    2--Ucak düsünce ve ortaklar kalmayinca proje 100% Rockefeller kalmis. Patent basvurusu ucak kaybolduktan birkac gün sonra onaylanmis. IBM bir kac gün önce mini bilgiayar tuz tanesinden kücük gelistirdigini aciklamis. Rockefeller ailesi biraz bekleyip projeyi ibm üzerinden hayata gecirmis anlasilan....
    Cevapla
  • belli 6 yıl önce Şikayet Et
    abd masum insanları öldürmeyi, uçak düşürmeyi kısacası pis işleri iyi bilir. onların işidir. kahrol abd.
    Cevapla
  • Kadir kapıcı 6 yıl önce Şikayet Et
    Kadir kapıcı diye arayın Google'da okyonusta bu uçak balinaların ve yunusların geçtiği güzergah diye yazı mi görürsünüz bir seneye yaklaştı yazım.bunu duru gorumde. gördüm
    Cevapla
  • Arastirin 6 yıl önce Şikayet Et
    1-------------Bu ucakta mini bilgisayar projesi gelistiren 4 Cin li bilim adami varmis. Yahudi Rockefeller ailesi bu projeye 20% ortak olmus ve özel bir antlasma yapmis. Her ölenin ortakligi geride kalanlara gecsin diye. Yani bir cin bilim adami öldügünde geri kalan 3 cin liye ve rockefeller ailesine kaliyormus. 4 kisi kalinca yüzde 25% ortakligi oluyormus. Cin bilim adamlarinin patent basvurusu malum kisiler onaylamamis (Rockefeller ailesine haber verlip, ailenin bu projeye ortak olmasi saglanmis)
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Abd düşürdü ye hiç şaşırmam. Habire etrafa gözdağı verip tehdit savuran abd dünyanın başına bela olmuş durumda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!