Celal Talabani Erdoğan'ı kutladı

Irak Devlet Başkanı Celal Talabani, AKP’nin seçimde elde ettiği zaferden dolayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı kutladı. Talabani, mesajında “Dost ve kardeş Türkiye halkı, Partiniz AK Parti’ye zafer tacını ödüllendirdi” dedi.

Celal Talabani Erdoğan'ı kutladı
Celal Talabani Erdoğan'ı kutladı
GİRİŞ 23.07.2007 14:24 GÜNCELLEME 23.07.2007 14:24
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

KYB’nin resmi internet sitesine göre, Talabani, mesajında 'Türkiye tarihinde eşi görülmemiş bu seçimlerde dost ve kardeş Türkiye halkı, Partiniz AK Parti’ye zafer tacını ödüllendirdi” dedi.

Talabani şunları söyledi: 'Halkınızın size vermiş olduğu bu güvene layık biri olduğunuzdan kuşkumuz yoktur. Ekonomik, siyasi ve demokratik konularda Türkiye’nin örnek bir ülke olabilmesi açısından size verilen bu görev ve emaneti demokrasi kervanında en iyi şekilde yerine getireceğinize inanıyoruz.”

Celal Talabani, Irak ve Türkiye arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi gereğini vurgularken de ilişkilerin geliştirilmesinin, 'Irak ve Türkiye başta olmak üzere, tüm Ortadoğu barışı ve istikrarına büyük katkısı olacağını, terör ve şiddeti de ortadan kaldıracağını, demokratik gelişmelerin önünü de açacağını' söyledi.

(ANKA)

YORUMLAR 3
  • arananadam 16 yıl önce Şikayet Et
    neden acaba???. bu talabani pkk ya yardım eden adam değilmiydi o kutladı.yunanistan başbakanı kutladı(kamplarında pkk ları eğitenler bunlar değilmi).amerika kutladı(pkk ya doğrudan ve dolaylı olarak yardım eden bunlar değilmi).AB de türkiye aleyhine faaliyet gösteren ülkelerin hepsi kutladı.Acaba hiçbi Allah\'ın kulu da çıkıp da neden bunlar kutladı diye sormuyor?MHP nin meclise girmesi neden rumları rahatsız ediyo acaba bunları sordunuz mu kendinize ey türkiye.Aziz nesin çok haklıymış çoooook.
    Cevapla
  • aslan demirbilek 16 yıl önce Şikayet Et
    darısı bizim cumhurbaşkanın başına. darısı bizim cumhurbaşkanın başına.
    Cevapla
  • Ahmet Yavuz 16 yıl önce Şikayet Et
    Dikkat ettiniz mi?. talabani \"Türk halkı\" yerine \"Türkiye halkı\" ifadesini kullanıyor.aynen başbakan Erdoğan\'ın ortaya attığı \"Türkiyelilik\" kavramı gibi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Maduro'dan İsrail destekçisi devlet başkanına: Yalaka...
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Putin Türkiye'ye geliyor