Gündemi sarsacak iddia! 'ABD DEAŞ bahanesiyle...'

Emekli Albay Coşkun Başbuğ, dünya gündemini sarsacak yeni bir iddia ortaya attı. Başbuğ, ABD'nin son günlerde DEAŞ bahanesini ısrarla hortlatmaya çalışmasının Avrupa'da yeni terör saldırılarına işaret olduğunu belirtti.

Gündemi sarsacak iddia! 'ABD DEAŞ bahanesiyle...'
Gündemi sarsacak iddia! 'ABD DEAŞ bahanesiyle...'
GİRİŞ 21.03.2018 10:24 GÜNCELLEME 21.03.2018 10:25
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Sözde DEAŞ'a karşı mücadele amacıyla Suriye'deki sinsi planlarını başka bir terör örgütü olan PKK/PYD/YPG'yle gerçekleştirmeye çalışan ABD, Türkiye'nin Suriye'deki duruşu sayesinde amacına ulaşamadı. 

Suriye'deki kötü emellerine ulaşamayan ABD, son günlerde terör örgütü DEAŞ masalını yeniden gündeme taşımaya başladı. Bu olaya Emekli Albay ve Güvenlik Uzmanı Coşkun Başbuğ farklı bir bakış açısı kazandırdı.

 

 

ABD'nin DEAŞ bahanesini yeniden dünya kamuoyuna getirmesine ilişkin Başbuğ, "Bu çaba önümüzdeki günlerde özellikle de Avrupa’da ABD’nin yeni terör saldırıları başlatacağını gösterir" dedi.

YORUMLAR 4
  • Yorgun yorumcu 6 yıl önce Şikayet Et
    Buna 100% katilabilirim soyle ifade edilirse:"...planlari degistirmek zorunda birakildi, ama niyette degisiklik yok...". Sirtlanlar var ya,aynen oyle...
    Cevapla
  • ak partili 6 yıl önce Şikayet Et
    dünyadaki terörün en büyük destekçisi abd dir,dünya birleşip abd ye karşı koymadıkça bu belayı yaşamak zorundadır.
    Cevapla
  • Muhammet Baki 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben bunu hep söylüyorum; abd daha cok deasa odaklanmaliyiz demesinin sebebi bir kac ay sonra bombayi patlatmasi demek. İngiltere almanya ve Fransa. Abd nin rahatca cirit attigi abd nin kuklaları oldugu ulkeler.
    Cevapla
  • gülümserler... 6 yıl önce Şikayet Et
    terör ve terörist yardakçıları...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tesla'dan Türkiye'ye özel model: Fiyatı yarı yarıya düştü
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!