AB'nin göbeğinde teröre destek!

Zeytin Dalı Harekâtı’nın başarısı Avrupa’yı rahatsız etti. Terör grupları Avrupa Parlamentosu önüne kurdukları dev platformlarda aşağılık karikatür ve fotoğrafları sergilemeye başladı.

AB'nin göbeğinde teröre destek!
AB'nin göbeğinde teröre destek!
GİRİŞ 23.03.2018 11:47 GÜNCELLEME 23.03.2018 11:47

Mehmetçiğin zaferle sonuçlanan Zeytin Dalı Harekâtı ile Afrin ilçe merkezini tamamen kontrol almasının ardından metrelerce uzunlukta açılan tüneller içerisindeki silah mühimmat depoları ortaya çıktı.

Depolarda ele geçirilen Avrupa menşeli silahlar ve mühimmatların masum insanları katletmek, baskı ve zulüm yapmak için kullanan terör örgütüne karşılıksız veren Avrupa ülkeleri bu insanlık dışı ayıplarını örtmek için Türkiye ve başarılı harekatı gerçekleştiren Mehmetçiğe saldırdı. Avrupa Parlamentosu’nun burnunun dibine kurulan devasa dijital ekranlardan aşağılık karikatür ve fotoğraflar sergilemeye başladılar.

ZEYTİN DALI'NDAN RAHATSIZ OLANLAR İŞBAŞINDA

Mehmetçiğin Afrin’e yönelik başarılı harekatını karalamaya çalışan batılıların, Katil Esed yönetiminin Doğu Guta’da yüzlerce masum insana yönelik saldırılarını görmezden gelmesi ikiyüzlülüklerini ortaya koydu.

Brüksel’deki Avrupa Parlamentosu (AP) binası önünde Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Özgür Suriye Ordusu(ÖSO) gruplarıyla Afrin’e yönelik harekatını konu alan ve aşağılık biçimde olayları çarpıtıp, aslı astarı olmayan görüntülerle algı operasyonu yapmaya çalışıyorlar.

Belçika Afrin ile Dayanışma Platformu tarafından AP’nin önündeki Lüksemburg Meydanı’nda kurulan dev LED panel (dijital ekran) ile yapılan organizasyonda, İslamiyet’in simgelerinden olan cami, karikatürlerde ayaklar altına alınıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir ayağını caminin üzerine bastırdığı karikatürde elindeki silahla Afrin istikametine ateş ederken görülüyor. Asılsız fotoğraf, görüntü ve aşağılık karikatürlerin 5 gün boyunca sabahtan akşama kadar sergileneceği belirtilirken ülke güvenlik güçlerinin de sessiz kalması tepkiyle karşılanıyor.

Gösterimlerde 60 fotoğraf, 30 karikatür ve çeşitli videolarla Türkiye karşıtı propaganda yapıldığı, çeşitli savaşlarda ve katliamlardaki görüntülerin sanki Türkiye ve Mehmetçik tarafından yapılmış gibi gösterildiği göze çarpıyor. Organizasyonla ilgili açıklamalarda bulunan Delil Ağbaba, amaçlarının Afrin’e yönelik saldırıları Avrupa kamuoyuna anlatmak olduğunu söylerken bile teröristlere destek vermekten kaçınmıyor.

PKK’LILAR ALMAN PARTİSİNİ BASTI

Almanya’nın beslediği PKK’lılar, kendisine de zarar vermeye başladı... Türkiye’nin Afrin harekatından başarıyla ayrılması, Almanya’daki teröristleri de çıldırttı.

Afrin için eylemler gerçekleştiren PKK yanlıları Frankfurt’ta Sosyal Demokrat Parti (SPD) binasını bastı. Binaya “Afrin’e özgürlük” yazan pankart asan PYD/PKK yandaşları işaret fişekleri ateşledi. SPD’li yetkililer hemen polislere haber verdi, ancak gelen polisler terörist yanlılarına müdahale etmedi. Terör yanlıları, hükümetten Türkiye ile silah ve askeri ilişkilerini durdurulmasını isterken, Almanya’daki PKK yasağının da kaldırılması talebinde bulundu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yunanistan: Türkiye'nin tepkisine rağmen vazgeçmeyeceğiz
İsrail'in saldırısı sonrası İran'dan peş peşe açıklamalar