Kerkük'te bombalı saldırı

Irak'ın Kerkük kentinin merkezindeki Valilik Caddesi'nde park halindeki bir aracın altına yerleştirilen bombanın infilak etmesi sonucu 3 sivilin yaralandığı belirtildi.

Kerkük'te bombalı saldırı
Kerkük'te bombalı saldırı
GİRİŞ 25.03.2018 03:31 GÜNCELLEME 25.03.2018 03:31
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kerkük Emniyet Müdürlüğü Basın Sorumlusu Afrasyav Kamil, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Kerkük kent merkezindeki Valilik Caddesi'nde alışveriş merkezinin önünde park halinde bir araca yerleştirilen bombanın infilak etmesi sonucu 3 sivil yaralandı." ifadesini kullandı.

"KİMİ HEDEF ALDIĞI HENÜZ BİLİNMİYOR"

Aracın altına yerleştirilen bombanın uzaktan kumandayla patlatıldığını bildiren Kamil, "Kentin en işlek caddelerinden birinde meydana gelen patlama, kimi ya da kimleri hedef aldığı henüz bilinmiyor. Bombalı saldırıda can kaybı olmadı ama bölgedeki birçok iş yerinde maddi hasar oluştu." şeklinde konuştu.

Kamil, Kerkük Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların durumu iyi olduğunu belirterek, patlamanın meydana geldiği bölgede geniş çaplı inceleme başlatıldığını söyledi. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • osmanoğlu2023 6 yıl önce Şikayet Et
    bu olay peşmergenin pkk ile münasebetlerinin kanıtı değilde nedir? daha dün kerkük idaresi peşmergeyi yönetime müdahale etmesine karşı bir bildiri açıklamışken bugünde bu olayın zuhur etmesi hem manidardır hemde suçüstü değilmi..?
    Cevapla
  • maide 6 yıl önce Şikayet Et
    anlaşılan bu teröristlerin yeni hedefi kerkük,ama Türk askeri sizi oradan da çıkarmasını bilir elbette.meydanı çakallara bırakacak değil. .
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar
Manipülasyonun havada uçuştuğu günlerde hatırlamak ve unutmamak kadar değerli ne olabilir