Türkiye'yi tehdit etmişti, Çipras harekete geçti!

Yunanistan ile Türkiye arasında gerilim oluşturma yönünde tahrik edici adımlar atan Savunma Bakanı Panos Kammenos'a Başbakan Çipras müdahale etmeye hazırlanıyor.

Türkiye'yi tehdit etmişti, Çipras harekete geçti!
Türkiye'yi tehdit etmişti, Çipras harekete geçti!
GİRİŞ 06.04.2018 16:55 GÜNCELLEME 06.04.2018 16:56
Bu Habere 113 Yorum Yapılmış

Son dönemde oldukça sert ve tahrik etmeye yönelik çıkışlarla gündeme gelen Yunansitan Savunma Bakanı Panos Kammenos dün, sınıra 7 bin asker yığma sözleriyle Türkiye'ye karşı tehditte bulunmuştu. Yunan Bakanın yersiz ve küstah çıkışına Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras müdahale geliyor.

ÇİPRAS UYARISI

 

 

Kammenos’un provokatif ifadeler içeren gereksiz çıkışlarının Yunan hükümetini zor durumda bırakırken, Aleksis Çipras, Kammenos'un provakatif açıklamalarına sınırlama getirmeye hazırlanıyor. Çipras'ın Savunma Bakanı’yla görüşeceği, gereksiz çıkışlardan kaçınması ve kullandığı üsluba dikkat etmesi yönünde uyarılarda bulunması bekleniyor.

Çipras daha önce yaptığı açıklamada Türkiye'ye karşı soğukkanlı ve sağduyulu davranma çağrısında bulunurken, özellikle bu durumdan rahatsızlık duyan muhalefetin de  Kammenos’u ‘yangına benzin dökmekle’ suçladığı ifade ediliyor.

7 BİN ASKER KÜSTAHLIĞI

Kammenos geçtiğimiz günlerde İkarya Adası’ndaki tatbikat sırasında yaptığı açıklamada, Türkiye sınırı ile bazı adalara ekstra asker göndereceğini söylemiş, bu rakamın da 7.000 olacağını açıklamıştı. Kammenos, ''Eğer bizim topraklarımızın tek bir santimine girme cesaretleri varsa, biz Yunanlar birleşip onları ezeriz'' diyerek küstahça provokasyonlara devam etmişti.

YORUMLAR 113
  • Türkiye 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam ne icmis
    Cevapla
  • hknslh 6 yıl önce Şikayet Et
    bunlara bu gazı kim veriyorsa devam etsin :) Oralara vali atamanın zamanı geldi artık.
    Cevapla
  • ceko 6 yıl önce Şikayet Et
    ula çupramısın nesin biz tüpte kacak varmı yokmu diye çakmakla kontrol eden adamlarız ötede oyna
    Cevapla
  • Svs 6 yıl önce Şikayet Et
    Helenlerle aramızdaki fark, biz ölmekten korkmayan, siz bayılmak bile istemeyen bir ırksınız. Sanırım krizden dolayı avrupalı ağababalarınız size çok fazla yürek gönderiyor.
    Cevapla
  • Xxx 6 yıl önce Şikayet Et
    Yunanlılar denize dökülmeyi özlemiş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi
İsrail'in İran'a saldırı sonrası piyasalarda son durum