Rus uzmandan Türkiye'ye saldırı uyarısı

Rus siyasi uzman ve yazar Nikolay Starikov, Rusya'yı yalnız bırakmak isteyenlerin Türkiye-Rusya yakınlaşması yakınlaşmasından rahatsızlık duyacaklarını ifade etti, Türkiye’yi olası terör saldırıları konusunda uyardı.

Rus uzmandan Türkiye'ye saldırı uyarısı
Rus uzmandan Türkiye'ye saldırı uyarısı
GİRİŞ 07.04.2018 14:51 GÜNCELLEME 07.04.2018 16:03
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Rus ulusal NTV televizyon kanalının Mesto Vstreçi (Buluşma Yeri) adlı canlı yayın programında konuşan Rus siyasi uzman ve yazar Nikolay Starikov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in 4. kez devlet başkanı seçilmesinin ardından ilk yurt dışı ziyaretini Türkiye’ye gerçekleştirmesine dikkat çekti.

"TÜRKİYE’DE OLASI TERÖR SALDIRILARI MEYDANA GELEBİLİR"

 

 

Starikov, "Batı bizimle konuşmak istemiyor. Kapıyı kapattı. Fakat Türkiye kapısını açtı ve biz de oraya gidiyoruz. Fakat şunu da söylemek lazım: Batı, Türkiye’ye yönelik baskısını artıracak. Dolayısıyla ben yakın zamanda Türkiye’de olası terör saldırılarının meydana gelebileceğini tahmin ediyorum." dedi.

"TÜRKİYE BİZİ DESTEKLEDİ"

Rus uzman sözlerine şöyle devam etti: "Sayın Putin’in Devlet Başkanı olarak ilk yurt dışı ziyaretini Türkiye’ye yapması şunu ifade ediyor: Bu Rusya’nın gelecekteki çok pragmatik dış politikasına yönelik bir mesaj olmakta. Putin Çin’e de gidebilirdi. Bu daha mantıklı. Çin Batı’nın bize uyguladığı (Rusya ve İngiltere arasındaki ajan krizi nedeniyle) adımlara katılmayarak bizi destekledi. Çin’den de bunu bekliyorduk. Fakat Türkiye de bizi destekledi. Biz de Türkiye’nin bu desteğini yüksek değerlendirdik. Bu ziyaretin de anlamı budur. Aynı zamanda İngiltere’yi destekleyenlere de böylece bir mesaj verdik."

YORUMLAR 23
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Rusya Esed i desteklediği sürece probkem var demektir
    Cevapla
  • mehmet selim polat 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye,suriye konusunda çok yanlış yaptı..yıllar önce suriyeye girmeliydi veya hiç girmeden halletmeliydi..Beslediler kargayı..şimdi gözünü oyacak..
    Cevapla
  • !w5261 6 yıl önce Şikayet Et
    Askerlerimize çelik yelek verilseydi bu askerimiz belkide şehit olmazdı
    Cevapla
  • Gökhan 6 yıl önce Şikayet Et
    Bizimle uğraşmayı bırakın kaybeden olursunuz
    Cevapla
  • cccc 6 yıl önce Şikayet Et
    darbede koca koca adamlar nasıl dayak yedi... saldırıyı yapanlarda yakalanırsa vay işkencenin haline demedi demeyin fena öttürürler ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Binlerce kişinin emekliliği iptal ediliyor! Faiziyle geri ödeyecekler
Bahçeli Ferdi Tayfur'la kime mesaj verdi? 'MHP lideri buna çok tepkili'