ABD'den askeri müdahale sinyali

Suriye'nin Duma bölgesinde kimyasal silah kullanımı sonrası bir açıklama da Pentagon'dan geldi. ABD Savunma Bakanı Mattis, Suriye'de askeri müdahale seçeneğinin ihtimal dışı olmadığını söyledi.

ABD'den askeri müdahale sinyali
ABD'den askeri müdahale sinyali
GİRİŞ 09.04.2018 16:17 GÜNCELLEME 09.04.2018 17:00
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

Suriye rejiminin Duma'da kimyasal silah kullandığı iddialarıyla ilgili ABD Savunma Bakanı James Mattis'ten açıklama geldi. 

ASKERİ MÜDAHALE SİNYALİ

 

 

ABD Savunma Bakanı James Mattis, Suriye'nin Duma'da kimyasal saldırı düzenlenmesinin ardından Esad rejimine verilecek muhtemel cevaplar arasında 'askeri eylemlerin' de bulunduğunu söyledi.

MATTİS, ASKERİ MÜDAHALEYE MEYİLLİ

ABD Savunma Bakanı James Mattis, askeri müdahalelere karşı çıkmayan bir bakan olarak biliniyor.

İNGİLTERE'DEN DE AÇIKLAMA GELDİ

İngiltere, Suriye'deki kimyasal saldırıdan Esed rejimini destekleyen (İran, Rusya) ülkelerin sorumlu olduğunu iddia etti. İngiltere Başbakanı Theresa May, Suriye yönetimini destekleyenlerin hesap vermesi gerektiğini söyledi. Müttefiklerle hangi adımların atılacağını belirleyeceklerini vurguladı.

RUSYA: PROVOKASYON

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Doğu Guta'nın Duma ilçesinde düzenlenen kimyasal saldırıyı "provokasyon" olarak nitelendirerek "Tüm bunlar, 'Rusya cani rejimi koruyor' adı altında Suriye karşıtı kampanyalar için bahane oldu" dedi.

YORUMLAR 52
  • Huseyin 6 yıl önce Şikayet Et
    E sed akıllıydı Abd kaldırmadan elindeki bölgelere turkiye ye teslim etsin
    Cevapla
  • suat abi 6 yıl önce Şikayet Et
    amerikanın yalaması kızıl esed ile kafir amerika ingiltere ve israil suriyeyi işgal planlarına başladılar kimyasal saldırı ile işgalin zemini hazırlandı inşallah oyun kafirlerin başında patlayacak ve helak olacaklar
    Cevapla
  • hakikat 6 yıl önce Şikayet Et
    ırak işgali yetmedi şimdide suriyeyi işgal ediyorlar pyd ile olmadı şimdi kendi askeriyle deneyecek iran suriye türkiye rusya ırak bir olmak zorunda yoksa neocon ortadoğuya sızacak
    Cevapla
  • Adem 6 yıl önce Şikayet Et
    A plani bitti b plani devre disi c plani devrede.
    Cevapla
  • bm gözlemcisi 6 yıl önce Şikayet Et
    rusya iran çin bir tarafta abd israil avrupalılar diğer tarafta suriye arenasında kapışacaklar yiyiyn birbirinizi yamyamlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yunanistan: Türkiye'nin tepkisine rağmen vazgeçmeyeceğiz
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var