Hariri: ABD Suriye'yi vurursa biz uzak dururuz!

Lübnan Başbakanı Saad el-Hariri, ABD'nin Suriye'yi vurması durumunda Lübnan'ın bundan uzak duracağını belirtti.

Hariri: ABD Suriye'yi vurursa biz uzak dururuz!
Hariri: ABD Suriye'yi vurursa biz uzak dururuz!
GİRİŞ 12.04.2018 02:43 GÜNCELLEME 12.04.2018 05:01
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Beyrut'taki Hükümet Sarayı'nda düzenlediği basın toplantısında Hariri, "ABD'nin Suriye'ye muhtemel saldırısı konusundaki duruşumuz açıktır. ABD Suriye'yi vurursa Lübnan bundan uzak durur. Görevimiz Lübnan'ı bölgede olanların yansımalarından korumaktır." dedi.

Esed rejiminin 8 Nisan'da Doğu Guta'ya bağlı Duma ilçesine kimyasal silahla saldırmasının ardından ABD söylemlerinde tehditlerin arttığı gözlenmişti.

 

Öte yandan Associated Press'te çıkan bir haberde ABD, Fransa ve İngiltere liderlerinin Suriye'de askeri tercihler üzerine müzakerelerde bulunduğu bilgisi verilmişti.

Suriye rejiminin, başkent Şam'ın Doğu Guta bölgesinde muhaliflerin kontrolündeki son nokta olan Duma ilçesinde sivil yerleşimlere 8 Nisan'da düzenlediği kimyasal silah saldırısında 78 sivil hayatını kaybetmişti.

YORUMLAR 18
  • Osman Avni Baltalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Duyan da müdahale edecek gücünüz var sanacak.Artist.
    Cevapla
  • Kuzu 6 yıl önce Şikayet Et
    Uzak durmaktan başka yapacağınız pek bir şey yok zaten. Lübnan denince aklıma Hizbullahtan başka birşey gelmiyor.Yakın dursanız ne yapacaksınız. Hizbo markalı füzeleriniz mi var.Çapsız sürüsü.
    Cevapla
  • çicek 6 yıl önce Şikayet Et
    müslümanlar din kardeşine sahip çıkamıyor işte örnekteki gibi filistinde vuruyolar öle bakıyor ya siz ölümüde düşünüyormusunuz öbür tarafta rabbime nasıl cevap verceksiniz eliniz var aklınız var öle uzaktan bakın bumu ozaman senin varlıgın ne işe yarar sözde müslümanlar hiç bir işe yaramıyolar faydasız insanlar gibiler
    Cevapla
  • Şafak 6 yıl önce Şikayet Et
    Göreviniz Lübnan'ı değil tüm Müslüman alemini koruyup bir çatı altında toplamak.
    Cevapla
  • Bilal 6 yıl önce Şikayet Et
    Ak Parti Hükümetine dolaylı yoldan darbe kim eliyle ekonominin zor koşullarında çare arıyan siyasi tercihini artık farklı kapılar ardına bakmak olacaktır o yüzden ne yaşanırsa yaşansın Allah Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan dan Razı Olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hasan Öztürk yazdı: Türkiye terörle mücadelede Amerikan eksenine girer mi?
Puan farkı açıldı! Galatasaray haftayı kazançlı kapattı