Doğu Guta katliamına "zafer" dedi!

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad İran Devlet Başkanı Hameney’in danışmanı Ali Ekber Velayeti ile yaptığı görüşmede Doğu Guta’da binlerce sivilin öldürülmesini ve kimyasal silah kullanmasını büyük zafer olarak niteledi.

Doğu Guta katliamına "zafer" dedi!
Doğu Guta katliamına "zafer" dedi!
GİRİŞ 12.04.2018 17:31 GÜNCELLEME 12.04.2018 17:36
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Esad her zaferin ardından batı ülkelerinin seslerini yükselttiğini ve durumu geri çevirmek için faaliyetlerin artırdıklarını belirtti.

Esad batılı ülkelerinin seslerini yükseltmeleri ve yapılabilecekleri müdahelelerin bölgeyi istikrarsızlaştıracağını ve uluslararası barış ve güvenliğe tehdit oluşturacağını vurguladı. 

 

 

Velayeti ise Esad yaptığı görüşmede Suriye rejiminin yıkıcı teröre karşı mücadelesinin Suriye halkının, bütün dış desteklere rağmen teröre karşı kararlığını gösterdiğini söyledi. Velayeti, Suriye'nin savaşının bu tür durumlarla karşı karşıya kalan ülkelere örnek olacağını belirterek, İran’ın hep Suriye’nin tarafında olduğunu ve olmaya devam edeceğini vurguladı. 

YORUMLAR 23
  • Hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    Rezil korkanlar hadi abd ye varsa cesaretiniz cevap verin sadece masum lara erkeksiniz
    Cevapla
  • Ersoy21 6 yıl önce Şikayet Et
    Batıya özenmiş işte.
    Cevapla
  • Ayhan 6 yıl önce Şikayet Et
    Acizane bildiğim kadar bir gemi dolusu zalimin içinde bir mazlum olsa o gemi mazluma ulaşılıp kurtarmadan bile bile bastırılamaz. Sizler onbinler hatta yüzbinlerce çocuk, kadın, yaşlı, genç demeden masum ve mazlumların canına kast ettiniz. Alçak katiller mazlumun ahı yerde kalmayacaktır ALLAH C.C. HIM İZNIYLE
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    iran sen yaşıyormuydun ya.iranın sesi cıkmaya başladı.
    Cevapla
  • Dua 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu mübarek günde seni Allah'a havale ediyorum Allah seni bildiği gibi yapsın o sabırlıdır birden iki parmağını gözüne sokmaz ama yapar sabredin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi