İran Devrim Muhafızlarından Suriye bildirisi

Devrim Muhafızları ABD, İngiltere ve Fransa’nın Suriye’ye yönelik son saldırısını kınayarak bir bildiri yayınladı.

İran Devrim Muhafızlarından Suriye bildirisi
İran Devrim Muhafızlarından Suriye bildirisi
GİRİŞ 14.04.2018 19:09 GÜNCELLEME 14.04.2018 19:17
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

İran Devrim Muhafızları, ABD, İngiltere ve Fransa’nın saldırısına yönelik yayınladığı bildiride "Bölge halklarının terör ile mücadelesine destek vermeyen ve özellikle Suriye’ye yönelik gerçekleştirilen saldırıyı kınamayan ve sessiz kalan İslam ülkeleri ümmet ve tarih karşısında cevapsız kalacak ve Suriye halkından daha da uzaklaşmış olacaktır" ifadesine yer verildi. 

Devrim Muhafızları yayınladığı bildiride ABD, İngiltere ve Fransa’nın Suriye’ye yönelik saldırısının vahşice olduğu belirterek "Bu saldırı terör ile mücadelenin direncini ve azmini artıracaktır. Suriye milletinin batılı ve Arap ülkelerinin cinayetlerine karşı kin ve öfkesini artıracaktır" denildi. 

'YALAN VE DÜZMECE...'

Bildirinin devamında "ABD ve müttefikleri yalan ve düzmece olan Suriye’nin kimyasal silah kullandığı iddialarını bahane ederek Şam’a yönelik saldırı gerçekleşmiştir. Bu saldırı terör örgütlerini destekleyen ülkelerinin yenilgisi anlamına geliyor ve teröristlere verilmiş bir fırsattır" ifadeleri kullanıldı. 

Bildirinin devamında şunlar kaydedildi: 

"Suriye halkının ve direniş güçlerinin terör ile mücadeledeki 7 yıllık tecrübeleri direniş azminin ve inancının kırılmadığını ve terör ile mücadelenin aynı şekilde devam edeceğini göstermektedir. Gerçekleşen bu saldırının yaktığı ateş teröristleri koruyan ve destekleyen her kesi saracaktır. Bölge halklarının terör ile mücadelesine destek vermeyen ve özellik ile Suriye’ye yönelik gerçekleştirilen saldırıyı kınamayan ve sessiz kalan İslam ülkeleri ümmet ve tarih karşısında cevapsız kalacak ve Suriye halkından daha da uzaklaşmış olacaktır." 

YORUMLAR 13
  • Namso 6 yıl önce Şikayet Et
    daha düne kadar Rusya’yı dillendiriyorduk şimdide abd ye yaslandık safımız belli değil reis bu aralar çok yorgun hepsi bi kenara madem güç olacaksa islam ülkeler nerde İran’abd ye hiç bir zaman güvenmedi helal olsun adamlar sırayla islam ülkelerini yok ediyor kimse farkında değil siz abd den korkun İsrail’e hazırlıklar devamı reis bey İran Rusya ve Çin kuzey Kore be en önemlisi islam ülkeriyle iş birliğinde yürütülsün....
    Cevapla
  • Hayri 6 yıl önce Şikayet Et
    İran çok mu hırlı.Sünniler sivillerin katledilmesine yardım eden caniler.
    Cevapla
  • AGür 6 yıl önce Şikayet Et
    Ümmet mi?Pers sırtlanları Suriye halkı ölürken neredeydi?Halep ve bir çok şehirlerde bir çok müslümanı mezhepçi şialar katletmedi mi?
    Cevapla
  • memo 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir batı ülkesi bombolansa . Hiristiyanlar dünyaca ortak davranir. 2 kule vurulduğunda öyle olur. Bizim müslüman dediğimiz ülkelere bak. Suriye vuruluyor. Batıyla sevinen ler var. İşte o ülkeler hain.
    Cevapla
  • Hayri 6 yıl önce Şikayet Et
    Kasten sivil müslümanları katleden devlet yerin dibine batsın.Niye yanında olacalmışız.Müslüman olsa masum sivilleri zehirlermi
    Cevapla
  • ŞAMİLHAN 6 yıl önce Şikayet Et
    memo can sapla samanı karıştırmışsın biraz kitap karıştır.boş ver anlamadığın işleri
    Cevapla
  • Malatyalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar kafirin eliyle adalet aranmaz. Amerika Fransa ve İngiltere Suriyeyi vurmak için birleşmişse ve İsrail denen terör yapısı bu operasyonu destekliyorsa hatta İsrail baş hahamı da bu operasyonu destekliyorsa bu iş doğru bir iş değildir. Amaç Suriye'nin vurulması ve israile meydan açılması .
    Cevapla
  • Temel candan 6 yıl önce Şikayet Et
    Bence suud ile beraber guzel bir takim olursunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor