NATO ülkelerinden tam destek kararı

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, ABD öncülüğündeki Suriye operasyonuna destek verdiklerini açıkladı.

NATO ülkelerinden tam destek kararı
NATO ülkelerinden tam destek kararı
GİRİŞ 14.04.2018 19:55 GÜNCELLEME 14.04.2018 20:09
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Brüksel'deki olağanüstü NATO toplantısının ardından basına açıklamalarda bulunan Stoltenberg, Beşşar Esed rejimini Doğu Guta'da kimyasal silah kullanmasından dolayı kınadı.

Stoltenberg, operasyondan önce NATO'nun bütün yolları tükettiğini hatırlatarak, askeri çözüm dışında bir seçenek kalmadığını, uluslararası toplumun güçlü bir cevap vermesi gerektiğini belirtti.

'TAM DESTEK VERİYORUZ'

 

 

Öte yandan, NATO karargahındaki toplantının ardından açıklanan sonuç bildirgesinde müttefiklerin, ABD, İngiltere ve Fransa'nın Esed rejimine yönelik operasyonuna "tam destek verdikleri" bildirildi.

YORUMLAR 23
  • mert 6 yıl önce Şikayet Et
    Peki ayni karar Türkiye icin neden cikmadi ? natonun emir kulları olup, yalnız kafirleri koruyan bir kurum oldugunu tekrar ispat etti.
    Cevapla
  • Erdalsilo 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir kişi için Kim Bilir kaç Kişi öldü çözüme bak Hey sizin insanlığınıza.Hitleri şimdi daha iyi anlıyorum nasıl kandırıldı
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    askeri seçenek dışında çözüm kalmadı diyorsunda bombalama sonucunda neyi çözdünüz yoksa kördüğümmü attınız. attığınız yalanlara artık çocuklar bile inanmıyor kocaman kocaman yaşını başını almış kişiler olarak yalan söylemkten utanmıyormusunuz.
    Cevapla
  • tpolat 6 yıl önce Şikayet Et
    ha nato ha avrupa bırlığı ıkısıde aynı haçlı ıttıfakı turkıyenın surıyenın yanında yer alması lazım yada ıslam o4rdusunu toplaması lazım bm ve nato ya karsı buyuk bır bırlık kurulması lazım ki islam alemı ortadoğuda siyonızm ve haçlı ıttıfaklarını bozması olazımm 7 yıldır israilin elıyle karısan surriye ye israile kımse tık bıle demezken ne zamnkı turkıye atağa kalktı haclı sıyonıst ittifakı israilin çıkarları uğruna suriyeyı bombaladı .. ben kımyasal sılahların israilin elıyle atıldığına ınanıyorum .cunku israil çocuklara acımaz cunku musluman olduğu için beşer esat zavallısı ne kadar zalım olsada çocuklara sıvıl halka kımyasal atmaz araya sıkışmış bir piyon sadece
    Cevapla
  • muşlu 6 yıl önce Şikayet Et
    Nato soğuk savaştan sonra özeliyini kayıp etmiş sadeçe A.B.D.in ve bir iki ayrılmaz yandaş ülkenin. Çıkarına hizmet eden baskı unsuru haline gelmiştir onça yıllardır nato ülkesi olan Türkiyenin terör saldırısına uğramaktadır nato nerede bırakın savunmayı nato ülkeleri terör örgütüne maddi manavi destek veriyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail ordusu, Gazze'nin orta kesiminden çekildi
Mavi Balina’dan sonra ‘SimSimi’ tehlikesi! Hedefinde çocuklar var…