Esed Rus heyetle görüştü

ABD'nin Suriye'de Esed rejimine bağlı üslere gerçekleştirdiği füzeli saldırılar sonrasında bölgeye gelen Rus milletvekilleri, Esed ile görüştü Rus heyet, Esed'in moralinin yerinde olduğu belirtildi.

Esed Rus heyetle görüştü
Esed Rus heyetle görüştü
GİRİŞ 15.04.2018 12:25 GÜNCELLEME 15.04.2018 16:36
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

öncülüğünde Fransa ve İngiltere'nin de Suriye'ye yaptığı saldırıların yankıları devam ederken, Rusya'dan bir grup milletvekilinin bugün Suriye'yi ziyaret ettiği ortaya çıktı. Heyetin, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esed’le görüşme gerçekleştirdiği belirtildi.

ESED'İN MORALİ YERİNDE

 

 

Esed ile yapılan görüşmenin ardından milletvekilleri Rus ajans İnterfax'a konuştu. Heyetteki vekillerden biri, görüşmenin yapıcı geçtiğini ve ‘Esed’in keyfinin yerinde olduğunu’ söyledi. Esed’in Rusya’yı ziyaret etmesi yönündeki daveti de kabul ettiği belirtildi.

Açıklamaya göre Esed görüşmede, Suriye’ye yönelik saldırıları ‘bir saldırganlık eylemi’ diye niteledi.

KİMYASAL TESİSLERE BATI SALDIRISI

ABD, İngiltere ve Fransa'nın gerçekleştirdiği füzeli saldırılarda 103 atışın yapıldığı, yapılan atışların 71'inin füze savunma sistemleri sayesinde imha edildiği açıklandı. Batılı ittifaklar bu durumu reddederken, kimyasal tesislerin imha edilmiş fotoğrafları ortaya çıkmıştı.

YORUMLAR 7
  • u mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Ülkesi her yerden bombalanıyor 7 yıldır.Kuzgunlar parçalamak üzere.1 milyon öldürüldü.6 milyon mülteci başka ülkelere sığındı.Buna rağmen gülebiliyorsan sen akıl hastasısın demektir.Zoraki gülmeye çalışmış.O da oyun.Güya işler iyi gidiyor mesajı.
    Cevapla
  • Oktay 6 yıl önce Şikayet Et
    Karaktersizliğin vücut bulmuş hali
    Cevapla
  • Berna Sinem 6 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanın emperyalist haçlı güçleri ve Yahudileri 60 yıldır suriyeyi bir avuç %8 azınlık Nusayrilere peşkeş çekti. Amaç israil'in güvenliği ve Sünni Müslümanların iktidarına engel olmak. Laikliği muhafaza için öldürülen müslümanın önemi yok !
    Cevapla
  • Dağdelenoğlu 6 yıl önce Şikayet Et
    Ya rus yada iran heyetleriyle görüşüyor ancak. Onlar da şu caniye talimat vermek uğruyorlar.
    Cevapla
  • Fani 6 yıl önce Şikayet Et
    Rusyanın Kapı tokmağı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu