Putin Suriye operasyonuna mutlaka cevap verecek

Rusya Milli Güvenlik Akd. Bşk.Yrd. ve ASIAPOL kurucusu, Türk Akımı projesinin isim babası, Talat Enveroviç Çetin, ABD, İngiltere ve Fransa'nın Suriye'ye yönelik operasyonun ardından Rusya'nın durumunu ve tutumu hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Putin Suriye operasyonuna mutlaka cevap verecek
Putin Suriye operasyonuna mutlaka cevap verecek
GİRİŞ 16.04.2018 13:55 GÜNCELLEME 16.04.2018 13:56
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Özel Haber / Haber7.com

Rusya Milli Güvenlik Akd. Bşk.Yrd. ve ASIAPOL kurucusu, Türk Akımı projesinin isim babası, Talat Enveroviç Çetin ABD, İngiltere ve Fransa'nın Suriye'ye yönelik operasyonun Rusya'da nasıl yankılandığını, bölgede ne yapılmak istendiğini açıkla ve Putin'in buna mutlaka bir karşılık vereceğini söyledi. 

 

 

HEDEF BİZZAT RUSYA'YDI

ABD ve Batı, katil Esed bahanesiyle doğuya racon kesiyor. Saldırı Rusya'da öfke ile karşılandı çünkü  vurulan darbenin bizzat Rusya başta olmak üzere Doğu'nun tamamına olduğu biliniyor.

Rus Kamuoyu bu saldırıya misliyle karşılık verilmesi ağır basan görüş. Meselenin Esed olmadığı, Esed'in burada sıradan bir bahane olarak sayılarak Doğu Akdeniz ve Orta Doğu'daki kaynaklara çökmek maksatlı olduğu Rusya'da iyice anlaşılmaktadır.

PUTİN MUTLAKA KARŞILIK VERECEKTİR

Putin itidal vaziyetini korusa da mutlaka bu tehdide karşılık verecektir. Türkiye'nin Rusya-ABD arasındaki gerginlikte arabulucudan ziyade Rusya'nın yanında.

BU BİR KUMPAS EYLEMİDİR

Rusya'nın müttefiki ve arkadaşı olarak görülüyor. Türk-Rus-İran ortak Astana başarısı ile çözüme birkaç adım kala ve liderlerin Ankara buluşması sonrası bu saldırı kesinlikle planlanmış bir kumpas eylemidir.

ESED DENEN KATİL VE ZALİMİN CEZASINI BİZ VERMELİYİZ

Esed'in halkına zulmüne gelince, bölgemizdeki zalimin cezasını biz vermeliyiz. Bu katili başkalarının başka amaçla dövmelerine göz yummak, bölgenin tamamına saldırı davetiyesi çıkarır. ABD ve Batı'nın Rusya-Türkiye ve Doğu İttifakına nasıl baktığı ve sicili belli iken, bölgede hangi bahane ile olursa olsun toprak sahipleri olmadan ameliyat yapmasına göz yummak felaketin habercisidir.

Haber7.com

YORUMLAR 11
  • Fırat 6 yıl önce Şikayet Et
    He he kesin cevap verir Rusya. Geçen sene hava üssünü vurduklarında da Rusya ABD'ye bedeli ağır olacak demişti. Ne oldu hiçbir şey. Yine hiçbir halt olmayacak. Balon bunlar Balon. Rusya, ABD ve Batılı müttefikler tarafından Suriye'ye sokulan PKK ve Esed yönetimi için Suriye'nin önce federal olarak bölünmesine, sonra tamamen bölünmesine yardımcı olmak için oradaki bir antitez devlet
    Cevapla
  • caner 6 yıl önce Şikayet Et
    rollerini iyi ezberlemisler hadi bakalim oyuna devam aradiginiz numaraya ulasilamiyor kontur yukle
    Cevapla
  • Asil Millet 6 yıl önce Şikayet Et
    Evet bölgemizde bir operasyon yapılacaksa bu bölge ülkeleri tarafından yapılmalı emperyalist güçlere fırsat verilmemelidir.
    Cevapla
  • Reis 6 yıl önce Şikayet Et
    Adam haklı beyler.
    Cevapla
  • celal 6 yıl önce Şikayet Et
    Rusayanın karizmasını fena çizdiler bence rusya ve iran bunun acısını en kısa zamanda almalı en azından israili yok etmeliler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki