Dikkat çeken sözler: Tezgah kuruldu!

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Suriye'de Doğu Guta'nın Duma ilçesinde düzenlenen kimyasal saldırının "tezgâhlandığını" savundu.

Dikkat çeken sözler: Tezgah kuruldu!
Dikkat çeken sözler: Tezgah kuruldu!
GİRİŞ 16.04.2018 17:10 GÜNCELLEME 16.04.2018 17:30
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Lavrov, bölgedeki gelişmelerle ilgili İngiliz kamu yayın kuruluşu BBC'ye açıklamalarda bulundu.Rus bakan, Suriye'de kimyasal saldırı düzenlendiği belirtilen bölgeye ülkesinin müdahalede bulunduğu iddialarını reddederek, şunları kaydetti: 

"Rusya'nın bölgeye müdahale etmediğinin garantisini verebilirim. Diğer devlet başkanlarına kaba davranamam, kendi ülkemin başkanına da kaba olamam ancak Fransa, İngiltere ve ABD'nin liderlerinden bahsettiniz. Açıkça konuşmak gerekirse, onların atıfta bulunduğu tüm kanıtlar, haberlere ve sosyal medya ağlarına dayanıyor."

 

 

"TEZGAHLANDI"

Duma'da kimyasal saldırı yaşanmadığını ileri süren Lavrov, "Yaşanan şey, olay tezgâhlanmıştır." ifadesini kullandı. 

Lavrov, İngiltere dahil Batılı güçlerin Rusyaile iletişim kanallarını kapattığını belirterek, taraflar arasındaki iletişim eksikliği sebebiyle ülkesi ve Batı'nın Soğuk Savaş'tan daha kötü bir durumla karşı karşıya olduğunun altını çizdi.

YORUMLAR 14
  • GARİP GURBETCİ 6 yıl önce Şikayet Et
    Amerika ve yandaşlarının işidir kimyasal, Suriyede kalıcı olmak için, Rusyayı karedenizden başka bir denizlere açılmasini istemeyen amerikadır.
    Cevapla
  • agah 6 yıl önce Şikayet Et
    hepsi tezgah canim,3.5 milyon multeci tezgah 1m olu bunlarda tezgah aslinda Suriye gayet iyi durumda.hepsi internetin sucu.
    Cevapla
  • akinaslan 6 yıl önce Şikayet Et
    o bahsettiklerinin hepsinin sebebi amerika...sen kafani yorma cizgi film izle yorum yapma
    Cevapla
  • VATANDAŞ 6 yıl önce Şikayet Et
    Adam doğru demiş KGB zaten biliyor herşeyi. Asıl Karizması çizilen ABD İNGİLTERE FRANSA oldu hedeflerine ulaşamadılar ve bu saldırı sebebiyle Rusya daha da güçlenecek SURİYEDE bu da iyi bir şey tabiki PUTİN YAŞ YERE YATMAZ
    Cevapla
  • talhaaa 6 yıl önce Şikayet Et
    hadi bü tezgah ya daha önce yapılan yüzlerce kimyasal saldırı... ya binlerce okül hastahane pazar yeri cami, hatta hatta ekmek küyrükları ? ya çolükçocük demeden katledilen 1 milyona yakın masüm insan harabeye çevrilen koskoca bir ülke... sen masüm değilsin sende katilsin onlarda katil, birbirinizden hiçbir farkınız yok
    Cevapla
  • RUSYA'YA 6 yıl önce Şikayet Et
    Böyle olacağını Rusya biliyordu. ABD'yi durdurmak ve karizmayı korumak için neden siz de YPG'yi vurmadınız? Her geçen gün küçülse de, karizmayı kurtarmak için böyle bir çıkış kapınız hala var. Bunu yapamazsanız Suriye'den çıkıp gidin ve sıranın size gelmesini bekleyin. Yugoslavya'yı da aynı korkaklıkla kaybettiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye iddiası gündem olmuştu: Katar'dan Hamas açıklaması
AK Parti ve MHP'li vekillerden AKPM'de dünyaya insanlık dersi