Mattis: Esed'in bu sefer mesajı aldığını umuyorum

ABD Savunma Mattis, Suriye saldırısı ile ilgili, 'Yaptığımızın uluslararası hukuk ve ülkelerimizin hukukları çerçevesinde doğru olduğuna inanıyoruz ve Esed'in bu sefer mesajı aldığını umuyorum.' dedi.

Mattis: Esed'in bu sefer mesajı aldığını umuyorum
Mattis: Esed'in bu sefer mesajı aldığını umuyorum
GİRİŞ 17.04.2018 21:29 GÜNCELLEME 17.04.2018 21:29
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

ABD Savunma Bakanı Jim Mattis, ABD öncülüğündeki Suriye saldırısına ilişkin, "Yaptığımızın uluslararası hukuk ve ülkelerimizin hukukları çerçevesinde doğru olduğuna inanıyoruz ve Esed'in bu sefer mesajı aldığını umuyorum." dedi.

Mattis, Arnavutluk Savunma Bakanı Olta Xhacka ile ABD Savunma Bakanlığında (Pentagon) bir araya geldi.

Toplantı öncesinde iki bakan ve beraberindeki heyetler gazetecilere poz verirken, Suriye saldırısına ilişkin bir soruya Mattis, ABD, Fransa ve İngiltere’nin kimyasal silah yasağını sağlamak için bu adımı atmak üzere birlikte çalıştığını ifade etti.

ESED'İN MESAJI ALDIĞINI UMUYORUM

Mattis, "Yaptığımızın uluslararası hukuk ve ülkelerimizin hukukları çerçevesinde doğru olduğuna inanıyoruz ve Esed'in bu sefer mesajı aldığını umuyorum." şeklinde konuştu.

YORUMLAR 7
  • akim 5 yıl önce Şikayet Et
    ama sende rusyadan cevabını aldın dogru degılmı.Bırde cınler katılsa senın yaptıgın gıbı okyanysta bogarız sızı.Neden tek hareket etmedın cünkü sende yürek yok senın askerlerın hepsı paralı ve amerıkan degıl
    Cevapla
  • Berna Sinem 5 yıl önce Şikayet Et
    Yahu hepsi hikaye ! Suriye'de kardeş kavgası yok. İman ile küfrün mücadelesi var. İlahımız Esed diyen müşrik Nusayrilerle Allahtan başka ilah yoktur diyen Müslümanların savaşı var. Ve emperyalist haçlı güçleri 60 yıldır sadece %8 azınlık olan Nusayrileri sırf laikliğin muhafazası için sınırsızca destekliyor. Hz Ali'nin Allah olduğuna inanan ve tarihleri boyunca Moğol fransız ve haçlılarla işbirliği içinde olan bu azınlık çete hüküm sürüyor suriyede. Ama sonları geldi inşallah !
    Cevapla
  • TALHA 5 yıl önce Şikayet Et
    hangi mesaj?,attığınız 100 füzenin 70 i vurulup imha edildi ya o mesajmı,güldürme bizi,haa birde boş yerleri dövdünüz boşa,siz bizi kendiniz gibi ahmak mı sanıyorsunuz?
    Cevapla
  • mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Attığın füzelerin hepsi havada vuruldu, ırak Afganistan yok karşında
    Cevapla
  • mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    ABD insanların aklıyla alay ediyor, adamlar sizi tiye alıyor, tınlamıyor. Hala mesaj diyor yahu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Milyonları gözü Beştepe'de! Erdoğan başkanlığında kritik toplantı başladı...
Ticaret Bakanlığı'ndan İsrail açıklaması! 1019 ürün dahil edildi