Fransa'dan Türkiye'ye karşı yeni hamle!

Balkanlar ve Ortadoğu'da Türkiye karşıtı politikasına hız veren Emmanuel Macron liderliğindeki Fransa'dan yeni bir adım daha geldi.

Fransa'dan Türkiye'ye karşı yeni hamle!
Fransa'dan Türkiye'ye karşı yeni hamle!
GİRİŞ 21.04.2018 09:04 GÜNCELLEME 21.04.2018 22:28
Bu Habere 91 Yorum Yapılmış

Ege'de istikrarı hedef alan Yunanistan yönetimine Fransa'nın finansal kiralama yöntemiyle iki fırkateyn sağlayacağı belirtildi. Yunan Savunma Bakanı Vekili Fotis Kouvelis, katıldığı bir televizyon programında konuya ilişkin haberleri teyit ederek, "Fransa'nın finansal kiralama yoluyla bize iki fırkateyn sağlayacağı doğru, sonraki adım iki fırkateyn daha almak olacak" ifadelerini kullandı. Kouvelis, kiralanacak FREMM sınıfı fırkateynlerin yaz ayları içerisinde Yunan donanmasına katılacağını belirtti.

Macron yönetimindeki Fransa Yunanistan’a vereceği firkateynler ile Türkiye’ye yönelik hasım politikalarına bir yenisini daha eklemiş olacak. Bilindiği üzere Yunanistan son dönemde, başta Kardak olmak üzere, Ege’deki adacık ve kayalıklara yönelik saldırgan politikalar izlemekte. Türk donanması ise 7/24 görev yaparak Yunanistan’ın Ege’deki hukuk dışı girişimlerine önlem almakta.

 

 

 

YORUMLAR 91
  • ARAFTAN 5 yıl önce Şikayet Et
    Güle güle kullansınlar. Bizde zamanında Almanlardan savaş gemisi kiralamıştık, sonumuz oldu. Fransa Yunan adına bir şeyler yaparsa Yunanın sonu olur. Rusya da arkanızda bekliyor
    Cevapla
  • Levrok 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye yüzen bir Dev Yarim Ada. Isterse 1000 tane gemi versin
    Cevapla
  • Ersoy21 5 yıl önce Şikayet Et
    Haçlı artığı sen önce ülkendeki kargaşaya son ver.
    Cevapla
  • İsmail 5 yıl önce Şikayet Et
    Batı ateşle oynuyor cahilce hareket ediyorlar,nerde olursa olsun türkiyeyle olacak bir çatışma 3 ncü savaşı başlangıcı demektir o ateşten hepiniz yanarsınız,bizim yanımızda da rusya ve çin var,inanmıyorsanız deneyin.,
    Cevapla
  • Resul 5 yıl önce Şikayet Et
    franza yanıyor halk sokaklarda Fransız yönetimi diktatörlüğe gidiyor halkı icin endişeliyiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”