Afganistan’da intihar saldırısı

Afganistan’ın başkenti Kabil’de gerçekleşen intihar saldırısı sonucu yetkililer en az 31 kişinin hayatını kaybettiğini söyledi.

Afganistan’da intihar saldırısı
Afganistan’da intihar saldırısı
GİRİŞ 23.04.2018 16:35 GÜNCELLEME 23.04.2018 16:38
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Kabil’deki bir oy kullanma merkezinde gerçekleşen olayın intihar saldırısı olduğunu söylenirken, Afganistan Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Wahid Majro yaptığı açıklamada en az 31 kişinin hayatını kaybettiğini ve yaklaşık 54 kişinin yaralandığını söyledi.

Kabil Polis Şefi Daud Amin ise yapılan ilk incelemeler sonucu saldırının, merkeze kimlik kartlarını almaya giden sivillere yönelik yapıldığını belirtti. Açıklamada saldırının kim tarafından gerçekleştirildiği hala tespit edilemezken, soruşturmanın sürdüğü vurgulandı.  

YORUMLAR 5
  • Dağdelenoğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Gezdim diyar-ı garbı , köşkler ,saraylar gördüm. Gezdim Halep'i Şam'ı virane hanlar gördüm, diyor ya şair, Yazık, olan müslüman malına, ölüm yine müslümana. Aşiretçilik, mezhepçilik, meşrepçilik ve iktidar kavgaları. Ne zaman biter acaba?
    Cevapla
  • Manisalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Lanet olsun lanet olsun 1 2 hıristiyan veya yahudi ölürse haber kanalları 7 24 haber yapar ama ölen müslüman olunca ses eden bile yok offffff offfffff ALLAHIM bizi bağışla
    Cevapla
  • Karamanlı 5 yıl önce Şikayet Et
    ABD yi acilen çıkartmak lazım çünkü oradaki afganların çoğu bizim ülkede çok çabuk satılıyorlar bizde acıyoruz devletin acilen müdahale etmesi gerekir değilse Türkiye değil burası Afganistan olacak
    Cevapla
  • Demir Ersoy 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah,ım Afkanistan,ı bu hale getirenleri parım parça et
    Cevapla
  • alburdanyak 5 yıl önce Şikayet Et
    Amin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu