Devrim Muhafızları'nın bulunduğu tugaya saldırı!

Hama'da rejim ve İran Devrim Muhafızlarının bulunduğu tugayda şiddetli patlamalar meydan geldi: 38 ölü 57 yaralı

GİRİŞ 30.04.2018 01:08 GÜNCELLEME 30.04.2018 09:46
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

Suriye Hama'da rejim ve İran Devrim Muhafızlarının bulunduğu 47. tugaya düzenlenen saldırıda mühimmat deposunun isabet alması sonucu şiddetli patlamalar meydan geldi. ilk belirlemelere göre 38 kişi öldü 57 kişi yaralandı.

2,6 ŞİDDETİNDE SARSINTIYA NEDEN OLDU

Gece 10 buçuk sularında meydana gelen patlamaların etkisiyle bölgede 2.6 şiddetinde deprem meydana geldiği tespit edildi.

Daha önce de Humus ve Şam'da rejime ait ve İran destekli güçlerin konuşlu olduğu üslere füze saldırıları düzenlenmişti. Rejim ve İran kaynakları, saldırıların İsrail tarafından düzenlendiğini savunmuştu.

İsrailli yetkililer ise saldırıları inkar ya da teyit eden açıklamalar yapmaktan kaçınıyor. İsrail, Suriye üzerindeki askeri hava faaliyetlerini Rusya ile koordine ediyor.

YORUMLAR 52
  • bayburtlu 5 yıl önce Şikayet Et
    ınsaallah tez zamanda hepsı geberır .. yasasın mucahıtler
    Cevapla
  • yunus 5 yıl önce Şikayet Et
    İran İsrail'den daha tehlikelidir .İran'ın hangi Müslüman davasında rol aldığı görülmüştür.Hep kuru sıkı...
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    İran körfez savaşında niçin el altından ABD ile işbirliği yaptı. ABD de yönetimi onlar bıraktı. Şeytan şeytan der el altından işbirliği yapar.
    Cevapla
  • FATİH 5 yıl önce Şikayet Et
    Filistin de Müslümanları Öldüren İran mı? Bu gün Vatanımız için mücadele ediyoruz. Dimi yarın farklı ülkeler bize saldırsa kimden destek alırız.Niye Rusya'nın yanındayız. Neden ABD Irak da o kadar Müslümanı öldur düğünde bu kadar ABD 'ye yakınız. Ayette ;"Ey iman edenler! Yahudileri ve Hıristiyanları dostlar edinmeyin. Onların bazısı, bazısının dostlarıdırlar. İçinizden kim onları dost edinirse şüphe yok ki, o da onlardandır. Muhakkak ki Allah o zalimleri hidayete, doğru yola iletmez." (Mâide Sûresi, 5:51) İran Hangi Müslümanı öldürmüş. Bunu düşünmekte gerekir. Yarın Rabbimizin yanı gidieceğiz.
    Cevapla
  • anlamıyorlar 5 yıl önce Şikayet Et
    iran için her şey çok geç olabilir. iran esedi desteklemekle suriyede birliği bozuyor. birlik bozulduğunda suriye parçalanıyor, suriye parçalanınca yahudiler adım adım irana yaklaşıyor. iran ve rusya bunu anlamıyor. suriyede diktatörlük devam ettiği sürece suriye parçalanmaya devam edecek. esed yanlıları arasında büyük huzursuzluklar var. esed yanlıları da esedi istemiyor. bu savaşın tek nedeni esed.
    Cevapla
  • Haco 5 yıl önce Şikayet Et
    Iran yanliš yapiyor ,Israeilile catišmak kendisi icin kötu, cunki Erepler haeinik yapiyor!
    Cevapla
  • el gurbeti 5 yıl önce Şikayet Et
    cahil sürüleri
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkent'te kazanan çıkmadı! İlk finalist Dolmabahçe'de belli olacak
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!