Saldırı sonrası Rusya'dan S-300 açıklaması!

Suriye'ye olası S-300 sevkiyatına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Suriye'ye yönelik saldırıların ardından Rusya'nın gerekli gördüğü her adımı atma hakkına sahip olduğunu vurguladı.

Saldırı sonrası Rusya'dan S-300 açıklaması!
Saldırı sonrası Rusya'dan S-300 açıklaması!
GİRİŞ 11.05.2018 13:16 GÜNCELLEME 11.05.2018 17:30
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Gazeteciler, bugünkü basın toplantısında Peskov'a Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in askeri ve teknik işbirliğinden sorumlu yardımcısı Vladimir Kojin'nin Suriye'ye S-300 sevk edilmeyeceği ve bu konuda görüşme yapılmadığı yönündeki açıklamasını sordu. Konuyla ilgili konuşan Peskov ise, Suriye'ye yönelik saldırıların ardından Rusya'nın gerekli gördüğü her adımı atma hakkına sahip olduğunu vurguladı.

Rusya'nın Suriye'ye S-300 sevkiyatı yapacağını hiçbir zaman ilan etmediğini anımsatan Peskov, Moskova'dan yapılan açıklamalarda, ABD ve müttefiklerinin Suriye saldırısının ardından, Rusya'nın gerekli görülen her şeyi yapma hakkını saklı tuttuğunu vurguladı.

"NETANYAHU'NUN AÇIKLAMASIYLA İLİŞKİLENDİRİLMESİ YANLIŞ"

Peskov, Kojin'in açıklamasının İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu'nun Moskova ziyaretiyle ilişkilendirilmesinin tamamen yanlış olduğunu, zira açıklamanın ziyaretten önce yapıldığını ifade etti.

 

 

YORUMLAR 6
  • demir ersoy 5 yıl önce Şikayet Et
    İsrail istediği her yeri vuruyor sözde Rusya ve İran SURİYE yi koruyor aptal Beşar seni sapına kadar kazığa otutturdular onların derdi petrol yataklarını talan etmek
    Cevapla
  • nurulah19 5 yıl önce Şikayet Et
    Böyle yüzsüz ülkeler görülmedi suriyeyi adeta savaş tatbikatı alanı görüyorlar. körmüsüsünüz kendi melmeketinizde güç gösterisi yapsanıza Yalan hesapları sırf türkiye nasıl olurda savaşın içine çekebiliriz.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Ruslar pasif ve gevşek davranıyor.Ortadoğuyu abd ve yandaşlarının mahvetmesine göz yumuyor!ama bilmediği bu ülkeleri kaybedince sıranın kendisine geleceği.Elinde bu kadar nükleer gücü olan bir Rusya bir kuzey Kore kadar olamıyor.bu çok düşündürücü.
    Cevapla
  • VATANDAŞ 5 yıl önce Şikayet Et
    Dünya iyice karışacak.Büyük savaş çıkacak.
    Cevapla
  • Eyüp 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir atasözü derki:it iti ısırmaz: olan müslümana ve garibana oluyor her açıklamanın gerisi malesef fos yok vururmuş yok ortadan kaldırırmış yok efendim yaşayan tek canlı bırakmazlarmış hepsi hikaye olan hep allahına inanan müslümana oluyor arkadaş ben inanmıyorum
    Cevapla
  • SADULLAH 5 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH ZALİMLERİ KAHHAR ismiyle KAHRU PERİŞAN ersin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat
Tokat'ta korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı