AB ve AP'de seçim karalaması başladı

Avrupa Birliği Komisyonu ve AP'nin Türkiye Raportörü Kati Piri, 24 Haziran'da yapılacak seçimleri için propagandaya başladı.

AB ve AP'de seçim karalaması başladı
AB ve AP'de seçim karalaması başladı
GİRİŞ 12.05.2018 09:47 GÜNCELLEME 12.05.2018 15:05
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Irkçılığın günden güne arttığı Avrupalılar, Türkiye'de 24 Haziran'da yapılacak seçimler için çalışmalarına başladı. Türk düşmanlığıyla siyasi çıkarlar peşinde koşanlar, Türkiye'de demokratik sorunların yaşandığını iddia etti. 

Türkiye'nin ekonomik göstergelerden dolayı sıkıntı yaşamadığını itiraf eden AB Komisyonu temsilcisi, "Durum değişmedi. Ankara'nın gelecek 10-15 yılda AB'ye girme şansı yok. Bunun nedeni sadece biriken politik çelişkiler değil." ifadelerini kullandı.

PKK SEVER PİRİ YİNE İŞ BAŞINDA

Daha önce PKK için çalışmalar yürüten Kati Piri, Türkiye aleyhinde çalışmalarına start verdi. Kaçak Can Dündar ile yakınlaşan, PKK'nın siyasi partisinin Eş Genel Başkanı Demirtaş ile görüşen Piri, Türkiye'nin eskisinden daha kötü durumda olduğunu iddia etti.



AB 10-15 YIL HAZIR DEĞİL

 Türkiye hakkında İzvestiya gazetesine konuşan AB Komisyonu'nda üst düzey bir isim ise, "Avrupa Birliği önümüzdeki 10-15 yıl içinde Türkiye'yi kendi sıralarına almaya hazır değil" ifalerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 26
  • Gerçekçi 5 yıl önce Şikayet Et
    Nekadar ÇİRKİN kadın. İnşaallah olumsuz rapor verir. Almasınlar bizi. Biz daha öne geçtik
    Cevapla
  • ersa 5 yıl önce Şikayet Et
    Ak Partinin ve RTE nin ne kadar doğru yolda olduğunun ispatı bütün dünya ,bütün terör örgütleri,abd,ab,ap,israil,çin,rusya ,araplar,iran,vb.Allah ak partinin,rte nin ve gönül verenlerinin yardımcısi olsun.mhp ve bbp de eksik olmasın amin.
    Cevapla
  • Yorgun adam 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben 50 seneden fazla yurt disinda I'm bu cirkeflerin ne pesinde oldugunu iyi biliyoruz bunlari salla gitsin yapacaksin cunku ne kadar ilgilenirseniz okadar kendilerini onemli sayar Lar gazeteler simdiden basladi yalan haber yazmiya bizim gazeticilerimiz neden bunlari kendi silahiyla vurmuyorsunuz atin buyuk bir baslik 500 bin multeci avrupaya gitmek icin hazirlaniyor sirada bir milyon daha var diye bakin esek arilari nasil panikliyor hemen tutumlari degisiyor
    Cevapla
  • zim 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok ta tın. Girmek isteyen kim. Bu sefer de biz girmek istiyormuşuz gibi yapıyoruz.
    Cevapla
  • Vangolu 5 yıl önce Şikayet Et
    Ulan soytari kadın seni isteyen kim sen kimsinki Tc iç işlerine karisiyorsun senin amacın belli yemezler sen türkiyenin ayağının altı bile olamazsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı