Antalya uçağında akılalmaz olay! Gizemli koku...

Hollanda'dan kalkan ve Antalya'ya giden Transavia Hava Yolları'na ait yolcu uçağı 8 yolcunun bilinmeyen bir nedenle rahatsızlanması üzerine acil iniş yaptı. İddiaya göre olay uçağın içinde 'garip bir kokunun' yayılması sonrası yaşandı.

Antalya uçağında akılalmaz olay! Gizemli koku...
Antalya uçağında akılalmaz olay! Gizemli koku...
GİRİŞ 14.05.2018 10:10 GÜNCELLEME 14.05.2018 10:12
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'dan Antalya'ya giden Transavia Hava Yolları'na ait yolcu uçağı, 8 yolcunun aniden rahatsızlanması üzerine Avusturya'nın başkenti Viyana'ya zorunlu iniş yaptı.

Görgü tanıklarına göre, uçağın içinde "garip bir kokunun yayılmasının ardından" yolcular kendilerini rahatsız hissetmeye başladı.

 

 

Transavia Hava Yolları'na ait HV163 sayılı Boeing 737-800 tipi uçak, 185 yolcusuyla birlikte Pazar sabahı saat 06:00'da Antalya'ya gitmek üzere Amsterdam'dan havalandı.

İLK MÜDAHALE KABİN PERSONELİNDEN 

Ancak kalkıştan yaklaşık bir saat sonra uçaktaki 8 yolcu aniden fenalaştı. Koridora uzanan hastalara ilk müdahale, kabin personeli tarafından yapıldı. Bu arada pilot, Viyana Havalimanı'na acil iniş yaptı. Hastalardan ikisi, havalimanında hazır bekleyen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Diğer 6 hastanın tedavisi ise, ayakta gerçekleştirildi.

Transavia Hava Yolları, yolcuların rahatsızlanmasına neden olan şeyin belirlenmesi için uçağın Hollanda'ya geri dönmesine karar verdi. Yolcuların Türkiye'ye götürülmesi için Viyana'ya başka bir uçak gönderildi.

YORUMLAR 2
  • Soner 5 yıl önce Şikayet Et
    birkaç kişi uçağa binmeden önce biraz kuru fasülye yemiş
    Cevapla
  • milli 5 yıl önce Şikayet Et
    0-6 yaş grubu yorumu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tesla'dan Türkiye'ye özel model: Fiyatı yarı yarıya düştü
Altını olanlar ekrana kitlendi: Altındaki ani fiyat değişiminin 2 nedeni belli oldu