Netanyahu katliamı böyle savundu

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail askerlerinin bugün abluka altındaki Gazze sınırında düzenlenen barışçıl gösteriler sırasında 55 Filistinliyi şehit etmesinin "meşru savunma" olduğunu iddia etti.

Netanyahu katliamı böyle savundu
Netanyahu katliamı böyle savundu
GİRİŞ 15.05.2018 02:30 GÜNCELLEME 15.05.2018 02:31
Bu Habere 74 Yorum Yapılmış

Sosyal medya hesabından Gazze'deki olaylara ilişkin mesaj yayımlayan Netanyahu, her ülkenin kendi sınırlarını korumak zorunda olduğunu belirterek, İsrail askerlerinin barışçıl göstericilere karşı kullandığı orantısız gücü savundu.

Gösteriler nedeniyle Hamas'ı suçlayan Netanyahu,"Hamas, İsrail'i yok etme niyetinde ve bu hedefini gerçekleştirmek için binlerce kişiyi telleri aşması  için sınıra gönderiyor." ifadelerini kullanarak, İsrail askerlerinin Hamas'a  karşı sınırlarını koruduğunu ileri sürdü.

 

 

Netanyahu açıklamasında, İsrail'in egemenliğini ve İsrail vatandaşlarının güvenliğini korumak için kararlı şekilde hareket etmeye devam edeceklerini dile getirdi.

İsrail askerleri, Gazze sınırında bugün düzenlenen gösterilerde şu ana  kadar 55 Filistinliyi şehit etti.

YORUMLAR 74
  • ArtukBey 5 yıl önce Şikayet Et
    Gücünüz ancak onlara yeter.
    Cevapla
  • osmanlı 78 5 yıl önce Şikayet Et
    şerdefsiz adi.. hamas kadın yaşlı çoluk çocuklamı göndermiş yalancı yobaz ne vardı ellerinde hee silahmı ne vardı adi korkaklar daha siren çalınca köstebek gibi yerin altına giren korkaklar filistinli kadın çoluk çocuk sizin gizi haysiyetsiz ve onursuz değil ..sende dedeniz gibi kabirde azap ve zülmü görekcesiniz
    Cevapla
  • Fikret Meriç 5 yıl önce Şikayet Et
    Sonun geliyor ey yahudi
    Cevapla
  • Şinasi Müftü 5 yıl önce Şikayet Et
    Ellerin kırılsın, soyun kurusun katil İsrail !!! Rabbim hepimize basiret cesaret ve birlik versin eeeyyy perişan İslam alemi...
    Cevapla
  • Ali aksoy 5 yıl önce Şikayet Et
    Yilişik puşt,yüzünden ne karaktersiz oldugunu görmemek için kör olmak lagzim,dünyanin her tarafindan topladiklari yahudi artiklarla,bir devlet oldular,simdi dagdan geldiler,bagdakileri kovuyorlar ve öldürüyor!güç ve paranin neler yaptigini,biz türklerin görüp ögrenmesini arzuluyorum.TÜRKIYE,abd nin gözündeki diken,bakalim yahudinin ne yapacagina...almanyayi dişlamayi başardilar,şimdi yahudinin tek düşündügü,almanin parasi ve ondan alacagi intikam...ama alman enayisi uyuyor,her şeyi para ile halederim düşüncesinde,para iyi güzelde ama her kapiyi açamazsin!Trump göster di kuvvetli olanin neler yapabilecegini.darisi türklerin ve sn.cb.rte. na.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailli Bakan Ben-Gvir'den skandal öneri: "Filistinliler infaz edilsin"
 THY ile ilgili dikkat çeken iddia! 20 milyar dolarlık anlaşma imzalanıyor