Türkiye ve İngiltere'den Ortadoğu hamlesi!

Arap basını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İngiltere Başbakanı Theresa May'ın Ortadoğu için ortak eylem planı açıklayacağını yazdı.

Türkiye ve İngiltere'den Ortadoğu hamlesi!
Türkiye ve İngiltere'den Ortadoğu hamlesi!
GİRİŞ 15.05.2018 14:25 GÜNCELLEME 15.05.2018 15:06
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Buckhingham Sarayı'nda. Kraliçe 2. Elizabeth ile görüştü. Çeşitli üst düzey görüşmeler için gittiği Birleşik Krallık’ta Cumhurbaşkanı Erdoğan, basına kapalı olarak gerçekleşen Kraliçe Elizabeth II ile görüşmesinin ardından saraydan ayrıldı. 

ORTADOĞU EYLEM PLANI İDDİASI

Cumhurbaşkanı'nın bir sonraki randevusu ise Başbakan Theresa May ile. Baş başa ve heyetler arası görüşmeler gerçekleştirilecek. Ardından da iki lider basın toplantısı için kameraların karşısına geçecek. Arap basınına göre Erdoğan ile May'in Ortadoğu için ortak eylem planı açıklayacağı belirtiliyor.

İki lider; Türkiye ile İngiltere arasında terörle mücadele, mülteci ve ticaret konularındaki yakın işbirliğini de masaya yatıracak. Cumhurbaşkanı dün de Galler Prensi Charles ile biraraya gelmişti

 

 

YORUMLAR 5
  • Dağdelenoğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Göraşet'ten Dünyaya Bakış İngiltere Türkiyede ki çıkarları için kısa vadede Türkiye ile işbirliği yapmış söylemini kullanır. ABD ve İsrailin dümeninden çıkmaz. Filistini Osmanlıdan koparıp Siyonistleri yerleştiren,silahlandırıp örgütleyen Ve 1948de bağımsızlığına kavuşturan İngilteredir. Tek çözüm, İslam dünyasının birlik ve gelişmesinden çıkar. İsrail Yeni bir Osmanlı karşısında tutunamaz.
    Cevapla
  • nevzat 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu alçak İngilizler değil mi Orta doğuyu ve Filistini bu hale getiren. Hatta İsrail devletinin ilk tohumlarını atan. Şimdi de günah mı çıkarıyorlar.
    Cevapla
  • K.maraşlı. 5 yıl önce Şikayet Et
    İslam âlemi birlik olmadıkça siyonistlerin asimilasyonları ve işgalleri bu oyunlar asla bitmez.
    Cevapla
  • ddd 5 yıl önce Şikayet Et
    ABD ye karşı ingiltere denge politikası kullanılabilir. Zira ingiltere de ABD nin tavırlarından ve baskınlığından rahatsız.. bir de rusya faktöründen dolayı ingilizler bize saygı duymak, bizle çalışmak zorunda..
    Cevapla
  • Kendine Gel 5 yıl önce Şikayet Et
    Şımarık bir çocuğu annesine şikayet etmişler annesi de bir daha yapmaz benim oğluşum demiş. Olay bundan ibaret bilmem anlatabildim mi?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?