İlk Türk F-35'inin farklı görüntüleri ortaya çıktı

Türkiye’nin Lockheed Martin şirketinden teslim alacağı ilk beşinci nesil F-35A savaş uçağının farklı görüntüleri ortaya çıktı..

GİRİŞ 20.05.2018 17:14 GÜNCELLEME 21.05.2018 08:51
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Türk Hava Kuvvetleri’ne teslim edilmesi planlanan ilk uçak 10 Mayıs’ta gökyüzüyle tanışmıştı. 10 Mayıs’ta Fort Worth Teksas’taki Lockheed Martin tesislerinden havalanan 18-0001 kuyruk numaralı uçak, Test Pilotu Binbaşı Wilson X. tarafından uçurulmuştu.

Kokpit Aero'da yer alan habere göre, uçağın test ve kabul işlemlerinden sonra 21 Haziran’da Türk Hava Kuvvetleri’ne teslim edilmesi planlanıyor. Pilot eğitimlerinin tamamlanması ve ikinci uçağın da tesliminin ardından F-35'lerin Malatya'da konuşlu 7. Ana Jet Üs Komutanlığına getirilmesi bekleniyor.

10 MAYIS'TAKİ UÇUŞUNDAN GÖRÜNTÜLER

YORUMLAR 39
  • Dr.Kemal.A 5 yıl önce Şikayet Et
    Lümbük bey keşke sizin gibi biri başta olsaydı reis in yerine o zaman kesin f35 milli olurdu fikiriniz tonla maşallah
    Cevapla
  • Lümbülük 5 yıl önce Şikayet Et
    Vaaayy beeeee F35 eurofighter ve f16 uzmanı , fikirler tonla! Peki bilgi o yook. Hiç 35 gördünmü hiç f35 gördünmü yook. Ama tahmin ediyorum bide bikaç flim de görmüştüm yani . Dimi . Bitaneside yazmış inşallah bizimde olacak reisle devam. İñşallah la bu olduğumuz durumda olursun bilimle adamlar f 35 yapar sende burda inşallah diye yorum yazarsın .
    Cevapla
  • Dr .Kemal.A. 5 yıl önce Şikayet Et
    150 mılıyara kendımız yapardık--- bın senedır harclı cıkartmaya kaptır makdan sa 150 mılıyar euroyu---cok yanlıslar var cok ---turkun turkden baska dostu yok dunyada ne varsa hersey mıllı olmalı
    Cevapla
  • mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    keşke bizimde yerli savaş uçağımız olsa
    Cevapla
  • ibrahim 5 yıl önce Şikayet Et
    oda olacak, reisle devam
    Cevapla
  • mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Komedisinizya bu ne amerikan sevdası, abd şişirdi Bi f35 balonu millet öyle bakıyor işte, hey millet geçenlerde İsrail f35 leri İran hava sahasını ihlal etti İran radarlar f35 leri gördü, uyanın ya bu abd rüyasından
    Cevapla
  • tabi tabi 5 yıl önce Şikayet Et
    Mustafa emmi İran'ın F 35'i radarında gördüğünü zannetmiyorum.İsrail kafiri Suriye'de ha bire İran'lı şiileri F 35 ile bombalayıp duruyor.İran'ı bu kadar abartmayın.Kofti bir ülke.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı