İsrail'den hava saldırısı! Netanyahu'dan gözdağı

İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki bölgeye saldırdığı açıklandı. İngiliz haber ajansı Reuters, İsrail'in Gazze'ye yönelik savaş uçaklarıyla saldırı düzenlediğini duyurdu.

İsrail'den hava saldırısı! Netanyahu'dan gözdağı
İsrail'den hava saldırısı! Netanyahu'dan gözdağı
GİRİŞ 29.05.2018 13:01 GÜNCELLEME 29.05.2018 14:00
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki bölgeye saldırdığı açıklandı. İngiliz haber ajansı Reuters, İsrail'in Gazze'ye yönelik savaş uçaklarıyla saldırı düzenlediğini duyurdu. İsrail savaş uçaklarının, abluka altındaki Gazze'de Kassam Tugayları'na ait hedefleri vurduğu duyuruldu.

İsrail'de sirenler çaldı! Büyük panik

 

 

SABAH GAZZE TARAFINDAN 25 HAVAN MERMİSİ ATILMIŞTI

İsrail ordusu sabah saatlerinde Gazze Şeridi'nden atılan 25 havan mermisinin imha edildiğini açıklamıştı. Açıklamaya göre, Hamas üyelerinin ateşlediği mermilerin çoğunun Iron Dome (Demir Kubbe) füze savunma sistemi tarafından durdurulduğu belirtilmişti. İsrail medyası da, sabah saatlerinde bölgede sirenlerin çaldığını bildirmişti.

İSRAİL'DE ACİL GÜVENLİK TOPLANTISI

Bu gelişmenin ardından İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, güvenlik danışmanlarını acil toplantıya çağırdı. Olaya ilişkin açıklama yapan Netanyahu, saldırıdan Hamas'ı sorumlu tutarak "İsrail ordusu büyük bir güçle buna cevap verecek ve İsrail kendisine zarar vermek isteyenlere ağır bedel ödetecek" ifadesini kullandı.

Öte yandan İsrail Savunma Bakanı Avigdor Liberman da Genelkurmay Başkanı Gadi Eisenkot ve diğer askeri yetkilileri "özel durum değerlendirmesi" yapmak için toplantıya çağırdı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 3
  • mardinli 5 yıl önce Şikayet Et
    allah israilin cocuklarini bebeklerini yoketsin kahretsin helak etsin soylarini kurutsun insaallah
    Cevapla
  • huseyyn 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunların hepsi bir bunlar hepsi de aynı tüfeğin demirinden.Kim bunlardan birisine dahi dost olarak sokulursa onlardan zerre farkı yoktur
    Cevapla
  • KIZILELMA 5 yıl önce Şikayet Et
    Hele sabır lanetli gürüh sizinde defterinixi dürmek inşallah Reise nasip olacak
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde: “Düşman Gazze'nin kumlarına saplanmış durumda”
Ancelotti inadını kırıyor! Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi