Ortadoğu'yu karıştıran küre! Onlar da dokundu

İsrail Başbakanı Benamin Netanyahu'nun Fransa ziyaretinde, Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile verdiği güç pozu çok konuşuldu. Çünkü o pozu daha önce de Trump, Selman ve Sisi vermişti.

Ortadoğu'yu karıştıran küre! Onlar da dokundu
Ortadoğu'yu karıştıran küre! Onlar da dokundu
GİRİŞ 06.06.2018 12:37 GÜNCELLEME 06.06.2018 12:37
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, Fransa'ya gerçekleştirdiği resmi ziyarette Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile bir araya geldi. Macron ile yaptığı görüşmede gündeme ilişkin değerlendirmeler yapan ikili, Fransa-İsrail ilişkilerinin 70'inci yılı dolayısıyla ortak programa katıldılar.

Programda, güç pozu olarak bilinen ve Trump, Selman, Sisi tarafından daha önce verilen poz, bu sefer de Netanyahu ve Macron tarafından verildi.

 

 

KÖTÜLÜK POZU

Fransa-İsrail ilişkilerinin 70'inci yılına ilişkin ortak programa katılan Netanyahu ve Macron, program sonrasında dostluk pozları verdi. Samimi pozlar veren iki liderin bir pozu çok fazla konuşuldu.

Kötülük ve güç pozu olarak bilinen küre üzerine dokunularak verilen poz akıllara geçtiğimiz yıl Trump, Selman ve Sisi'nin verdiği pozu akıllara getirdi.

ORTADOĞU'YU KARIŞTIRAN KÜRE

Geçtiğimiz yıl Riyad'a yaptığı resmi ziyarette aynı pozu veren Trump, Sisi ve Selman ile bir kürenin başında ayinvari bir poz vermiş, ve o poz daha sonra "güç pozu, kötülük pozu" olarak adlandırılmıştı.

Poza bu ismin verilmesinin tek sebebi ise bu kareden sonra Ortadoğu'da yaşanan olaylar oldu. Örneğin Kudüs'ün resmen işgali, Suriye'de daha fazla kan ve tüm bu olaylara Ortadoğu'nun en büyük Müslüman ülkelerinden Suudi Arabistan ve Mısır'ın duyarsız kalışı olmuştu.

YORUMLAR 7
  • FARKINDAYIZ 5 yıl önce Şikayet Et
    Küreselci ZIONistler. İnsana benzerler, ama insani değerleri ve duyguları yoktur. İnsanlığın baş belasıdır. Her insanın, milletin, devletin, ülkenin ve bayrağın düşmanıdırlar. Tüm dünyayı tek elde toplamak ve sahiplenmek istiyorlar. Bir ülkeye, devlete, millete, bayrağa ait değiller. Dünyadaki her güç merkezine sızıp, o gücü kendi amaçları için kullanmaya çalışırlar. Hiç bir ülke, bayrak, din, devlet ve millet umurlarında değildir ve hepsini kendi amaçları için kullanırlar, gözünü bile kırpmadan harcarlar. Bu amaçla Dünyanın her yerinde, her ülkede, her orduda her makam ve mevkide olmak isterler. Kendilerini belli ederler, bilirsiniz ama insana benzedikleri için bir şey yapamazsınız.
    Cevapla
  • Serdengeçti 5 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi küreyi tutanların, iş ciddiye bindiğinde !kendi yarım kürelerini tutup! kaçışlarını izleyeceksiniz. Ama bilin ki o kaçış bile onları kurtaramayacak. İşin kötüsü bu güruhun arayacak bir ağacı bile yok...
    Cevapla
  • hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    demekki dusmanlarimiz belli, onemli olan BIZ NAPACAZ >??????
    Cevapla
  • murtaza 5 yıl önce Şikayet Et
    O, ellerindeki küre bir kaç yakın zamanda müsait bir taraflarına kaçarsa hiç şaşırmam, çünkü peygamber, aşığı kur'anın aslanları öyle bir geliyor ki, dünya gıpta ile seyredecek, inşaallah.
    Cevapla
  • resul 5 yıl önce Şikayet Et
    öbür tarafta da aynı şekilde resminizi çekecekler. merak etmeyin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ölüme neden olan ihmaller zincirine CHP'den pişkin destek!
Biden'dan İran'ın İsrail'e saldırısıyla ilgili şok itiraf!