Trump ve Netanyahu’nun kirli planı! İfşa edildi

Amerikan The New Yorker dergisinde yayınlanan yazıda çarpıcı ifadelere yer verildi. Dergide aktarılana göre ABD Başkanı Donald Trump ve İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu, Ortadoğu'ya ilişkin oluşturdukları planda Körfez ülkelerine büyük önem veriyor.

Trump ve Netanyahu’nun kirli planı! İfşa edildi
Trump ve Netanyahu’nun kirli planı! İfşa edildi
GİRİŞ 12.06.2018 14:30 GÜNCELLEME 12.06.2018 14:30
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Amerikan The New Yorker dergisinde ABD Başkanı Donald Trump ve İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu’nun genelde Ortadoğu özeldeyse Filistin'e dair planlarını irdeleyen bir analizde bulunuldu.

The New Yorker dergisinde yayınlanan yazıya göre, sözde Ortadoğu barışı için koordineli bir şekilde çalışan Trump ve Netanyahu’nun planlarını Körfez ülkeleri üzerine inşa ediyor. Buna göre ABD ve İsrail tarafından oluşturulan planların uygulanması noktasında Körfez ülkelerine büyük bir rol düşüyor.

 

 

AMAÇ; KÖRFEZ ÜLKELERİNİ İSRAİL’E YAKINLAŞTIRMAK

Söz konusu dergideki yazıda, ABD Başkanı Donald Trump ve Siyonist İsrail Rejimi Başbakanı Benjamin Netanyahu'nun amacının Filistinlilerin reddedeceği ve Körfez ülkelerinin kabul edeceği bir plan yapmak olduğu belirtiliyor.

The New Yorker, planın hedefinin Körfez ülkelerinin İsrail’e yakınlaşmasının sağlanması ve oluşturulan plan doğrultusunda Körfez ülkelerinin kullanılması olduğunu belirtti.

"BAE’Lİ YETKİLİ, İSRAİLLİ ÜST DÜZEY İSİMLE GÖRÜŞTÜ"

Öte yandan söz konusu dergide yayınlanan yazıda çarpıcı bir bilgiye de yer verildi. Ortaya atılan iddiaya göre Birleşik Arap Emirlikleri'nden bir yetkiliyle İsrailli üst düzey bir isim 2015 yılında Kıbrıs'ta bir araya geldi. Gerçekleştirilen görüşmede bugün Filistin aleyhine daha yüksek bir sesle konuşulan planların tesisi adına neler yapılabileceği konuşuldu.

YORUMLAR 11
  • adem78 5 yıl önce Şikayet Et
    Fotografa bakmak yeterli, israil basbakanini alkislayan araplar. Allahim ne gunlere kaldik
    Cevapla
  • ugur btn 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu Filistinliler ev sahibiyken kiracı durumuna düştü,sebep?Kafir sever araplar
    Cevapla
  • Kizildereli 5 yıl önce Şikayet Et
    Onlarin plani varsa Allahu tealaninda bir planini vardir elbet zafer inananlarindir InşaAllah.
    Cevapla
  • Dağdelenoğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu ikilinin temiz olarak nitelendirilebilecek hangi işleri var acaba? Anlamayanlar, ya kör, ya sağır ya da vicdansızdır.
    Cevapla
  • kamyoncu 5 yıl önce Şikayet Et
    Yanındaki şakşakçılar elbet birgün öleceksiniz yazık değil mi karınlarınızı ateşle dolduruyorsunuz ve az bir mal karşılığı dünyayı ahirete tercih ediyorsunuz yazık ki ne yazık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi