Taliban terör örgütünün lideri öldürüldü!

Afganistan, Pakistan Talibanı lideri Molla Fazlullah'ın Kunar eyaletinde ABD'nin insansız hava aracıyla düzenlenen saldırıda öldüğünü bildirdi.

Taliban terör örgütünün lideri öldürüldü!
Taliban terör örgütünün lideri öldürüldü!
GİRİŞ 15.06.2018 12:53 GÜNCELLEME 15.06.2018 14:11
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Afganistan Savunma Bakanlığı, ABD savaş uçaklarının düzenlediği hava saldırısında, Afganistan-Pakistan sınırında Taliban'ın Pakistan'dan sorumlu lideri Molla Fazlullah öldürüldüğünü duyurdu.

Saldırının Kunar eyaletinde gerçekleştiği belirtildi.

 

 

132 ÇOCUĞUN ÖLÜM EMRİNİ VERMİŞTİ

2014'te 132 çocuğun öldüğü okul saldırısı ile 2012'de o dönem 14 yaşında olan Malala Yusufzay'a servis aracında vurulmasının sorumlusu olduğu bilinen ve Pakistan'da en çok aranan teröristlerin başında gelen Fazlullah'ın öldürülmesinin, Pakistan ve ABD ilişkilerini olumlu etkileyebileceği düşünülüyor.

Afganistan'ı savaş alanına çeviren terör örgütü Taliban, tarihinde ilk kez Ramazan Bayramı için ateşkes ilan etmişti.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 11
  • Mumin 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben ABD ve işbirlikçilerine inanmıyorum. Abd ye karşıysa mumindir müslümandır. O çocuk olümleri iftiradır Abd çocukları öldürmüştür.
    Cevapla
  • mersincik 5 yıl önce Şikayet Et
    kardeşlerim öldürülene bak bide öldürene bak acaba kim daha zalim kim daha katil bunu iyi düşünüp idrak etmek lazım abd ve israil in oyunları bunlar sırf oyun kurmak ve emellerini gerçekleştirmek üzere her ülke için beyin takımları var pentagon da
    Cevapla
  • Sufi 5 yıl önce Şikayet Et
    Sakalinda meymenet yok, sünnet olan sakalın ne olduğunu bile bilmiyor bunlar islamla da alakalı değiller. kiralik katil sürüleri
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Sen onu bunu boşver de , Amerika seni öldürse, arkandan tipin ile ilgili yorum yapılmasını ister misin ?
    Cevapla
  • Fatsali 5 yıl önce Şikayet Et
    bu insanlarin islamla alakasi yok. bunlarin suratinda meymelet bile yok. ürkütücü tipler. ya biz islami yablis biliyoruz yada bu kuklalar baska tanitiyor. ben anaannelerimden gördügümü, okuduklarimi bilirim, sizin bagirmalarinizi, insan canlarini hice saymanizi degil. ölene yinede allahdqn rahmet diliyorum.
    Cevapla
  • İslam 5 yıl önce Şikayet Et
    Katil sürüleri İslamın temsilcisi olamaz. Allah cezalarını gavur eliyle veriyor. Sen Allahın istediği gibi olmazsan Allahta başka birilerini başlarına musallat ediyor. Siz bunların sakalına cübbesine bakmayın. Siz bunların islam adına katlettiği masumlara bakın islam olmadıklarını anlarsınız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor