Dengeleri sarsacak! Fransa ve BAE harekete geçti

Fransa’nın önde gelen gazetelerinden Le Figaro, Fransız özel kuvvetlerinin Yemen'de BAE askerleri ile birlikte operasyonlarda yer aldığını iddia etti.

Dengeleri sarsacak! Fransa ve BAE harekete geçti
Dengeleri sarsacak! Fransa ve BAE harekete geçti
GİRİŞ 17.06.2018 15:37 GÜNCELLEME 17.06.2018 16:41
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Le Figaro Gazetesi, iki askeri kaynağa dayandırdığı haberinde Fransa’nın özel kuvvetlerinin Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) kuvvetleriyle eş zamanlı olarak Yemen’de bulunduğunu öne sürdü.

Figaro, haberinde daha fazla ayrıntıya yer vermezken, Fransa Savunma Bakanlığı da askerlerin bölgede olup olmadığına dair bir bilgi paylaşmadı.

 

 

Şimdiye kadarki en ağır saldırıyı başlattılar!

FRANSA: LİMAN SALDIRISINDA BİZ YOKUZ

İngiliz haber ajansı Reuters, geçtiğimiz günlerde Fransa parlamentosundan bir kaynağa dayandırdığı haberinde, bu ülkenin özel kuvvetlerinin Yemen’de bulunduğunu söylemişti.

Reuters bu haberin devamında, Fransa Savunma Bakanlığının Cuma günü, el-Hudeyde Limanının ele geçirilmesi için operasyon düzenlenmesini değerlendirildiğini yazmıştı. Ancak yine cuma günü, Fransa Savunma Bakanlığı, Fransa'nın el-Hudeyde Limanında askeri operasyon düzenlemediğini açıklamış, limana erişim sağlamak için mayın temizleme operasyonunu yürütme olasılığını incelediğini söylemişti.

Arap Yarımdası'nda havalimanı ele geçirildi!

ARAP KOALİSYONUNA DESTEK

ABD, İngiltere ve Fransa, Yemen'de Arap koalisyonunu destekliyor ve hem Suudi Arabistan hem de Birleşik Arap Emirlikleri'ne silah sağlıyor.

YORUMLAR 32
  • abdullah 5 yıl önce Şikayet Et
    ülkede istikrar sağlanıp dış müdahalelere kapattığımızda önce ortadoğu rejimlerini değiştirmek için gerekli adımları atmalı ve abd nin alanlarını daraltmalıyız
    Cevapla
  • Türk 5 yıl önce Şikayet Et
    Arap milleti değil!... birilerinin, o makamlara koyduğu ve kolladığı krallar! bir İslam toplumuyla bir işe kalkmış mı.. nerede bir gayrimüslim onunla işbirliği içindeler onlarla fotoğraf karelerindeler.
    Cevapla
  • efe 5 yıl önce Şikayet Et
    Arap halklarını batının elinde oyuncak olan bu kukla yönetimlerden kurtarmamız lazım, merhum Hasan el Benna' nın hedefi buydu...
    Cevapla
  • kartal 5 yıl önce Şikayet Et
    fransa tehlikeli sularda yüzüyo. bizim ne kadar düşmanımız varsa fransa onlarla kol kola.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu iblislerden her şey beklenir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...