Papa ateş püskürdü! Nazilerden farkınız yok

Katolik dünyanın ruhani lideri Papa Fransuva, gebeliklerde Down sendromu testi yapılmasını "Nazilerin ırklarını saflaştırma hareketiyle aynı şey" olarak değerlendirdi

Papa ateş püskürdü! Nazilerden farkınız yok
Papa ateş püskürdü! Nazilerden farkınız yok
GİRİŞ 18.06.2018 09:12 GÜNCELLEME 18.06.2018 09:20
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Katolik dünyanın ruhani lideri Papa Fransuva, gebeliklerde Down sendromu testi yapılmasını "Nazilerin ırklarını saflaştırma hareketiyle aynı şey" olarak değerlendirdi.

Gazete Habertürk'ün haberine göre özellikle bu testin pozitif çıkması durumunda kürtaj yaptıran kadınları eleştiren Papa, "Ebeveynler çocuklarını daha kolay bir hayat için öldürüyor. Naziler de daha kusursuz bir ırk için binlerce engelliyi katletti. Ancak bugün bunun aynısı beyaz eldivenlerle yapılıyor" ifadesini kullandı.

 

 

YORUMLAR 19
  • Hüseyin Adana 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'de bir alim dese adı yobaza çıkar. Adam doğru diyor. Bu tahlil kesin sonuç değil ihtimal zaten. Kürtaj yapan için "ve o gömülene hangi suçtan ötürü katledildiği sorulduğu zaman"
    Cevapla
  • Bilinmeyen 5 yıl önce Şikayet Et
    Adamların gözünde Müslüman demek hayvandan aşağı demek. Onun için iş Müslümana gelince tırıs geçerler.
    Cevapla
  • bozkirli 5 yıl önce Şikayet Et
    doktor bize ense kalınlığı görünüyor test yapalım dedi kabul etmedim. Allah tan gelene itiraz etme hakkımızda şansımızda luksumuzde yok. inananlar bunu iyi bilir ülkemizde bu durumun yasaklanması gerekir. Onlar saf temiz tertemiz yavrularımız lütfen daha duyarlı olalım dinimizde bunun yeri yoktur. insanları bilinclendirelim...
    Cevapla
  • Lafazan 5 yıl önce Şikayet Et
    Papaz da olsa yerden göğe kadar haklı. Yıllardır testinin bile yapılmaması için çevremdeki hamile bayanlara nasihat ediyorum. Bu kürtajı hiçbir şekilde haklı çıkarmadığı gibi, çocuğun normal zekalı olma ihtimali de yüksek. Halt etmiş doktorlar. Diyanetin yapamadığını. Papaz yapmış... Helal!!!
    Cevapla
  • Renzi 5 yıl önce Şikayet Et
    Papaz efendi doğru konuşmuş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kiralık evlere yeni uygulama: 500 bin TL ceza gelebilir
Türkiye'den tarihi İncirlik hamlesi! Stratejik adım! Kürecik iddialarına yanıt