Polis dondu kaldı! Parkta sızmış halde buldular

Almanya'nın Erfurt kentinde insanlar tarafından önemsenmeyerek atılan bir şişe likörü içen iki kirpi sarhoş hale bulundu.

Polis dondu kaldı! Parkta sızmış halde buldular
Polis dondu kaldı! Parkta sızmış halde buldular
GİRİŞ 18.06.2018 14:05 GÜNCELLEME 18.06.2018 14:05
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Almanya'nın Erfurt kentinde, çöpte ağzı açık bir likör şişesi bulan iki kirpi likörü içerek sarhoş oldu. İhbar üzerine olay yerine giden polis, sarhoş olan kirpileri oyun parkında sızmış halde buldu.

Almanya'da merakına yenilerek sarhoş olup sızan iki kirpi, polis tarafından bakım için hayvanat bahçesine götürdü. Hayvanların sağlık durumlarında sıkıntı görülmediği açıklandı. Polis, hayvanlar ve çocuklar için bu tarz hareketler konusunda herkese uyarıda bulundu. 

 

 

YORUMLAR 13
  • byrm 5 yıl önce Şikayet Et
    kirpiler türkse müeppet yerler
    Cevapla
  • ufuk 5 yıl önce Şikayet Et
    vay uyanık kirpiler beleşe kafa bulmuşlar...
    Cevapla
  • zafer gülten 5 yıl önce Şikayet Et
    medeniliği bilmem ama,Avrupa nın birçok ülkesinde sırf hayvanlarla ilgilenen birimler var,ama bizdeki gibi dandik değil,mesala sokakta yardıma muhtaç ,yaralı,hasta bir hayvan mı gördün,açıyorsun telofonu,anında cankuntaran gibi gelip hayvanla ilgileniyorlar.bizde ise insan hastaneye 5-10 dakkalık yol kala kaza geçirse,dakkalarca ambulans bekliyor. bide Avrupa halkı duyarlı,sokakta yardıma muhtaç bir hayvan görseler ilgileniyor,sahip çıkıyor,bizim millet gibi bakıp geçmiyorlar. herhalde medeniyet bu olsa gerek.
    Cevapla
  • bülent 5 yıl önce Şikayet Et
    bu avrupa hayranlığı ne zaman bitecek bebekken bize ekilen avrupa üstünlüğünü bir türlü atamıyoruz zafer kardeş gidip gezdin mi oraları bilmiyorum ama insana 5 kuruş değer vermiyorlar herkes soğuk başına bir şey gelse bir Allahın kulu dönüp bakmaz sosyal ilişki berbat hepsi yalnız yaşayıp yalnız ölüyor bunların insanlık anlayışı farklı sadece kendilerine afrika da asya da orta doğuda yaptıkları katliamlar ortada ne insanlığı bunların hepsi zaten hayvanlaşmış o yüzden hayvanlara insandan daha çok değer veriyorlar oysa yurdum insanı sıcak en küçük şeyde seninle ilgilenir nerede bir zalim görse karşısına dikilir insanla hayvanla bitkiyle ilgilenir anlıyacağın bu konuda sana katılamam
    Cevapla
  • hidocan 5 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar cok seviyorsun avrupayi beee ben avrupada yasiyorum burda hayvanlara verdigi degerin 10 da birini insanlara vermiyorlar , mültecileri assaglik olarak ancak dalga konusu olarak görüyorlar...
    Cevapla
  • RuHi 5 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl bulmuşlar acaba; nara mı atmış
    Cevapla
  • sfdbtdjhnyj 5 yıl önce Şikayet Et
    tövbe
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı